Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Tarragona acull els empresaris 'necessaris per a l'assassinat'
17 abr 2007
Simposi sobre balística a Tarragona.
Tarragona acull els empresaris ânecessaris per a lâassassinatâ

Jordi Martí Font, secretari general de la CGT del Camp Tarragona

Del 16 al 19 dâabril, Tarragona és la seu del 23 Simposi Internacional sobre Balística. Una trobada dâempreses, professionals, científics i tècnics que viuen i sâenriqueixen millorant lâefectivitat dels projectils que qualsevol exèrcit del món o particular utilitzen cada dia per rebentar el cap a lâenemic. A les bales ells les anomen âproductesâ? i la seva trobada sembla com la de qualsevol altra empresa, amb hostesses mudades, visites culturals, dinars de gala, prostíbuls a vessar... però es seus âproductesâ? provoquen la mort violenta de milions i milions de persones cada any, amputacions, minusvalies, etc. El seu âproducteâ mata quan funciona bé.
Els 650 individus que visiten Tarragona tenen un ampli programa dâactivitats per fer gràcies al Patronat de Turisme de Tarragona, que ofereix la seva col·laboració necessària per tal que es passegin i gaudexin de la nostra ciutat, de Barcelona o fins i tot del Delta de lâEbre en una estada plaent que ve a demostrar un cop més com pot arribar a ser de cínic aquest ajuntament de Tarragona governat per la dreta militarista de CiU i PP.
    La trobada se celebra des de 1974, quan va començar a Orlando, Florida. Des dâaleshores la colla dâempresaris necessaris per a lâassassinat han voltat món i sâhan omplert les butxaques b guanys milionaris amb nous invents macabres però respectables perquè els fan amb corbata: armes de fragmentació, projectils supersònics i bales que ho rebenten tot si un té la mala sort de no estar de la banda de qui les tira.
Aquesta és la darrera escopinada de Nadal i la seva camarilla a les ciutadanes i ciutadans de Tarragona. Una escopinada que porta la marca de la ciutat que el âpadríâ ens ha deixat: objectiu internacional de la guerra i del terrorisme; i lloc de descans de tota mena dâassassins respectables o dâempresars ânecessaris per a lâassassinatâ?.

This work is in the public domain
Sindicat