Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
9a Assemblea Plataforma en Defensa de l'Ebre
16 abr 2007
Novena Assemblea de la Plataforma en Defensa de l'Ebre
assemblea PDE 21-04-07.jpg
Aigua per al riu,
vida per a les Terres de l'Ebre


ASSEMBLEA GENERAL DE LA PDE

Regadius.
Cabals Ambientals.
Nova llei d'aigües.
Segarra-Garrigues.
Xerta-Sènia.
Minitransvasament.
Propostes i Resolucions.

Dissabte
21 d'abril
a les 20h.Teatre-Auditori Felip Pedrell
de Tortosa

Plataforma en Defensa de l'Ebre. http://www.ebre.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 9a Assemblea Plataforma en Defensa de l'Ebre
17 abr 2007
El proper 21 d'abril a les 5 de la tarda, al ZTA Banzai de Manresa, es durà a terme la presentació oficial de la Setmana de lluita en defensa del territori i contra l'especulació. En breu trobareu tota la informació necessària a l'agenda.

ESTÃ TOT FATAL
.:Passem a l'acció!:.

Setmana de lluita en defensa del territori i contra l'especulació.
Entre els dies 14 i 20 de maig de 2007.

Com sabem, els interessos d'enriquiment de les màfies del ciment i del turisme de masses, i dels centres de poder econòmic públics i privats, ens condemnen a una existència cada vegada més precària. Tanmateix, cada vegada són més les veus de persones i col·lectius que s'aixequen per denunciar aquesta situació.

Per això, alguns d'aquests col·lectius considerem que és important crear punts de trobada on evidenciar de forma activa que els conflictes particulars als que estem fent front cadascú no són casos aïllats, i que som moltes les que estem plantant cara a l'especulació i la destrucció del nostre territori.

Així, estem convocant aquesta setmana per evidenciar i denunciar :

- La destrucció del territori . A través de la construcció d'infrastructures destinades a afavorir les mans privades; mitjançant processos d'urbanització i creació d'espais d'oci massiu que tenen ben poc a veure amb les necessitats de la població; de la extensió d'un model d'agricultura industrialitzada, que provoca la desaparició, i no només, del nostre patrimoni ecològic, etc.

- Lâelitització i destrucció de barris, viles, pobles i comarques que es concreta en la privatització de lâespai públic, en la construcció de grans centres i àrees comercials i de grans edificis âemblemàticsâ? i faraònics amb finalitats especulatives; a més de moltes altres infrastructures urbanes, POUMâs, plans directors, etc.

- El creixement de la maquinària especulativa que impedeix l'accés a l'habitatge i als espais col·lectius de creació i expressió popular, en contrast amb la febre constructora.

- La repressió, la criminalització mediàtica i el silenciament com a única resposta als sectors populars que han decidit fer front a aquesta situació.

I emmarquem aquesta setmana en plena campanya electoral per a la vegada denunciar el paper actiu de les institucions en aquests processos. Es busca posar en primera plana els veritables problemes socials existents, que els circs mediàtics de les eleccions sempre pretenen amagar.

Si el IV cinturó destrueix el teu poble; si la MAT amenaça amb passar sobre el teu cap; si un pla urbanístic fa desaparèixer les darreres hortes de la teva vila; si el TAV divideix el teu barri; si et fan fora de casa per construir pisos de luxe als que mai podràs accedir, si ja no trobes un sostre on viureâ¦

Si veus que està tot fatalâ¦

Decideix un dia de la setmana (o tota), i fes la teva acció!
Sindicat