Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Concentració i mani de rebuig visita borbó felipe a st sadurní
16 abr 2007
P1010045.JPG
P1010046.JPG
P1010047.JPG
CONCENTRACIÓ I MANIFESTACIÓ DE REBUIG PER LA VISITA DEL BORBÓ FELIPE A SANT SADURN�

El passat dijous 12 d'abril es va realitzar una concentració i una manifestació de rebuig a Sant Sadurní motivada per la participació del borbó Felipe en un acte de la Unió Empresarial del Penedès a les instal·lacions de Codorniu.
A les 8 de la vesprada un centenar de persones convocades per l'Assemblea de Joves de Sant Sadurní van concentrar-se davant l'Ajuntament de sant Sadurní amb pancartes amb els lemes "Fora borbons de casa nostra" i "Fora borbons dels Països Catalans. Felipe fot el camp!". Durant la concentració independentista es va repartir un fulletó explicatiu on s'expressava la provocació que suposa la visita del borbó, descendent directe de tota la saga de monarques que ens han volgut massacrar i esborrar com a poble així com també la penosa col·laboració de la Unió Empresarial del Penedès i tota la classe política amb aquests actes de provocació. El fulletó també evidenciava el fet que mentre qüestions vitals com la sanitat i l'habitatge són menystingudes per la classe política governant es despilfarren diners públics per mantenir la corona espanyola.

En acabar la concentració, es va iniciar una manifestació pels carrers del poble que pretenia arribar a les instal·lacions de Codorniu on el borbó havia de rebre un guardó per part de la patronal penedesenca.
En arribar al camí de terra que es dirigeix a Codorniu un desproporcionat escamot d'antiavalaots de la Guàrdia Civil van abraonar-se sobre els manifestants a colps de porra arraconant els manifestants cap a dins d'una vinya. Un cop allà van ser retinguts tres quarts d'hora per assegurar que la comitiva de cotxes oficials no visibilitzés la mostra de rebuig.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat