Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
De nou, l'espanyolisme a la URV
16 abr 2007
Aquesta setmana es celebra el XIII "Encuentro de Escritores", on de nou l'espanyolisme hi és present amb abundància.
encuentro_07_petit_color.jpg
Aquesta setmana, un cop més i com ja ve sent de costum, El encuentro de escritores de la URV sâha convertit en una trobada dâescriptors de tendències dretanes i espanyolistes. Exmilitants del Partit Popular i que tenen un blog a periodistadigital (Gustavo de Arístegui), signadors del manifest de Ciutadans (Xavier Pericay), col·laboradors en llibres de la Fundación FAES (âcentre espiritualâ? de l'Aznar i companyia) (Xavier Pericay), col·laboradors del portal on es respira âllibertatâ? Libertad Digital (Horacio Vázquez-Rial), persones que han col·laborat a ABC o la Razón (Javier Esteban), periodistes a TeleMadrid (TeleEspe) (Fernando Sánchez Dragó) el qual té un enllaç de la Falange Auténtica a la seva web. Aquests són els escollits per la facultat per nodrir-nos (més ben dit, podrir-nos) amb els seus âconeixementsâ? i els seu punts de vista conservadors i espanyolistes.
Rocío Arana (escriptora invitada al âencuentroâ?)
âNo me gusta el aborto. No me gusta el chantaje terrorista. No me gusta el color rojo, No me gustan los ataques indiscriminados a la Iglesia católica(...)â?


Per tot això demanem que:

No es realitzi més el âEncuentro de escritoresâ? amb aquesta filosofia de portar personatges que menteixen i manipulen pel que fa al nostre país.
El fet que es porti cada any un mateix tipus de persones, suposa una clara tendència política que no s'esmenta enlloc i s'utilitza la cultura pel foment d'interessos personals i polítics.
Ens sembla bé que es facin jornades de qualsevol llengua estrangera (francès, castellà, gallec, castellà, portuguès, euskara, anglès, occità, italià,..); el saber no té límits. El que no és correcte és crear una activitat que fomenta la minorització d'altres llengües. Al nostre país emprem el català! Som una cultura oberta.
Molts d'aquests escriptors fomenten l'odi i la segregació cap al nostre país. Són la dreta espanyolista. A la Universitat volem un ensenyament català i popular.

NO AL âENCUENTROâ? DE LA DRETA MÃS RÃNCIA I ESPANYOLISTA!

PER UN ENSENYAMENT POPULAR I CATALÃ!
(Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans)
Mira també:
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: De nou, l'espanyolisme a la URV
16 abr 2007
La dreta catalanista si que ens mola o que?
Re: De nou, l'espanyolisme a la URV
16 abr 2007
la dreta catalanista és la mateixa merda que l'esquerra espanyolista
Re: De nou, l'espanyolisme a la URV
17 abr 2007
Molt democrates no sou vosaltres. CREC QUE ASSISTIRÉ, NOMES PERQUE SOC DEMOCRATA.
Re: De nou, l'espanyolisme a la URV
17 abr 2007
I després aniré a la llibreria Europa, demòcrata de tota la vida
Re: De nou, l'espanyolisme a la URV
17 abr 2007
La dreta catalanista tampoc ens "mola", i l'espanyolisme en general tampoc. Però en aquest cas el que ens "visita" és la dreta espanyolista.
Re: De nou, l'espanyolisme a la URV
17 abr 2007
Japó, amb 127 milions de subdits, té 1 milió de funcionaris. Espanya, amb 44 milions de vassalls, té 2,5 milions de funcionaris. La gran majoria de l'estat, 400.000 a Madrid. Espanyolisme, privilegi i corrupció de l´olgarquia madrilenya.
Sindicat