Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Animalada 2007
16 abr 2007
El dia 20 d'abril tots els alumnes de veterinària farem l'animal durant 24 hores.
Si voleu concertillo gratis, botifarrada popular i una gran gimcama (en realitat, ties i tios en boles), veniu a la facultat aquest divendres 20 d'abril..

Lloc: Facultat de veterinària, campus UAB Bellaterra

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Animalada 2007
16 abr 2007
Us merexeiu tot el pitjor torturadors d'animals.

Si tant us estimeu els animals, perque no els hi dexeiu lliures?

Teniu la facultat que sembla un centre d'extermini i aixo us passara factura mes tard o mes dhora.
Re: Animalada 2007
16 abr 2007
aviam qui la diu mes grossa XD
Re: Animalada 2007
16 abr 2007
V: suposo q ets el mateix/a de l'altre dia. Deixa de dir bestieses. I sobretot, no ens faltis el respecte q nosaltres no ho hem fet. Si no has de dir res agradable calla la boqueta!!

I sobretot, segur q tractem els animals millor q tu les persones! un beso de torturadora
Re: Animalada 2007
16 abr 2007
Si un editor de la página ya "escondió" vuestra fiesta porque no está dentro de la política de Indymedia porque volvéis a publicarla?

Yo no soy vegano y me gustan mucho las fiestas. Pero se cuando se está dando un mal uso a un medio, os estáis aprovechando de esta herramienta para publicitar vuestra fiesta, reconocedlo..

Que diferencia hay entre anunciar esta fiesta y un concierto en RazzMatazz? El precio de la entrada? La bebida más barata?

Cada cosa en su sitio y todos felices.
Re: Animalada 2007
16 abr 2007
Hem pareix fatal utilitza aquest mitja per fer publicitat de la vostra festa, que prescindeix de qualsevol reivindicacio, nomes per treure peles xq pogueu anar a foter-vos un viatget, cada cosa al seu lloc,pronte anunciarem les festes del tunnel balmes..... ("en realitat tios i ties en boles") PATETIC ¡¡¡ foteu el camp ¡¡¡
Re: Animalada 2007
17 abr 2007
A banda del fet de la publicitat que representa com comenta "fora d'aquí"), el fet més aberrant és veure com una cosa tan perversa com esl estudis de veterinària pot plantejar-se ser penjat a l'IMC.
El món veterinari és un de les bases per l'experimentació amb animals pel benefici de l'ésser humà. Sense el seu suport (dient i signant que no es fa mal als animals o bé dient que no estan capacitats per sentir el patiment com nosaltres) molts dels maltractaments i brutals experiments que es fan en altres disciplines no serien possibles.
Assassins.
Re: Animalada 2007
17 abr 2007
Doncs hem sembla genial, no ens deixeu als científics continuar provant els nostres avenços mèdics. Està clar que hi ha fills de la grandissima puta que utilitzen els animals per a testar els seus productes per al cutis i tota mena de productes que de farmaceutics i mèdics no en tenen res.
Hi ha que comprendre que es necessari l'ús d'animals a l'investigació i aprenentatge, i hi ha protocols per a fer-ho be.No genenralitzem l'ús d'animals amb els assassins ja que els animals fan que puguem superar cada cop mes malalties.
Per cert! casi m'oblide. LA FESTA US LA PODEU POSAR PEL CUL!!
Re: Animalada 2007
17 abr 2007
La experimentacio en animals no podra servir mai per un producte que sha daplicar en humans, es pura logica. Igualment shaura de testar despres en humans.

Perque no tels testas en tu mateix fill de puta?
Re: Animalada 2007
17 abr 2007
Sincerament, em feu una miqueta de pena. No hi ha cap comentari en el que no hi hagi insults o falta de respecte. La veritat és q sobra aquest "anunci" aquí perq no m'agradaria veure a l'animalada a ningú de vosaltres o semblant.
Neu a fer algo pel món de veritat, no fer q us importen les "reivindicacions" (q me parto) escribint a una pàgina web.
Ja podeu rajar el q volgueu q no tornaré a interaccionar amb gent del vostre estil.

Visca els veterinaris/es!!!!!!!!!
Re: Animalada 2007
17 abr 2007
Hay demasiada... y eso si que se tendría q censurar...
Re: Animalada 2007
18 abr 2007
Hem sembla molt be q penses que no serveix per a res. De fet creus que ens agrada agafar un ratolí i tindre'l que matar?, continue dient que es necessari per a l'avenç humà l'experimentació amb animals. Crec que ens sabria menys greu experimentar amb gent tant incoherent com tu.
Re: Animalada 2007
22 abr 2007
ei, xo k dieu? jo no studio veterinària i he nat a lanimalada. ei, us ho heu currat, d veritat! felicitats per la graaan festa que heu montat, a veure si s'extén més per totes les altres facultats i la liem cada vegada més!
Sindicat