Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: indymedia
¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Hace casi siete años que se publicó la primera noticia en el IMC BCN.

Desde entonces ha habido picos de sierra y valles de lágrimas, pero nunca se había tocado fondo como ahora.

Indymedia BCN nuke, disolución y resurgimiento... que ya toca. Censurarme si os atrevéis.
Entre 1975 y 1980, las movilizaciones sociales antifranquistas quedaron mediatizadas por el fenómeno nazionalista catalán y acabaron desembocando en la impunidad de los fascistas, la bendición de los crímines de la Iglesia y la desactivación de la luchas sociales. Llegaron los pactos de la Moncloa y los sindicatos fueron domesticados. La derecha franquista se hizo neoliberal: UCD neofranquista en España y CiU-PP en Cataluña. Cataluña como coartada y garrote.
Los represaliados, los torturados y los asesinados de 40 años de terror quedaron escondidos bajo la alfombra cuatribarrada de la democracia.
Los estalinistas pasaron a ser 'social'demócratas' y pactaron con el archienemigo nacional católico.
Los curas pasaron de llevar a Franco bajo palio ya bendecir los crímenes del tirano a sentarse delante del Modelo y a pedir el Estatut en una operación de imagen pública sin precedentes... mientras acogían en sus conventos a los fundadores de la ETA, los peneuvistas y los sectores más reaccionarios de la península.
GRacias a estos agentes sociales, los fascistas españoles salieron impunes. Los del OPUS hicieron excelentes negocios (en castellano, en catalán, en vasco...) y los de toda la vida seguimos pringando.

LO PEOR DE TODO ES QUE NOS ESTAN HACIENDO LO MISMO CON LAS REVUELTAS DEL SIGLO XXI. IMC BCN incluido.

Mirad el caso de Indymedia Barcelona, por ejemplo.
Más que un foro de movilización social, de organización de revueltas y de expresión de sueños libertarios. Ahora, en abril de 2007 esto es un estercolero donde las distintas sectas expresan su impotencia, se insultan y cultivan su vanidad.
Ya nadie viene al IMC BCN a informarse, a debatir, a organizarse, a divertirse, a expresar su angustia o su rebeldía... ni siquiera para ponerse en contacto y buscar afinidades en su rebelión. Hoy es una puta cloaca donde proliferan sabandijas de todo calibre, principalmente propagandistas católicos, catalinos, putos, marimachos, algún quebrado politoxicómano, el Redado (que debe ser el poli que nos vigila) un par de estalinistas resacosos que ya nadie escucha y algún que otro carcamal que se cree que aquí lo leerá alguien,(ha intentado que alguien le publique sus patochadas neoliberales pro Angela Merkel sin conseguirlo) y el cretino del Ferret.

TODO LO DEMAS ES PROPAGANDA QUE YA NADIE LEE.

Ni siquiera la leen los que la cuelgan en Indymedia.

Muchas y muchos nos apartamos de esto cuando el cadaver empezaba a oler, pero es que actualmente la cosa ya es de cordón sanitario y juzgado de guardia. Con la audiencia del IMC BCN bajo mínimos, nadie se plantea publicar aquí nada digno de ser publicado:( hasta tal punto ha llegado el dominio de los talibanes catalinos que incluso los propios propagandistas que usurparon en su momento esta herramienta de lucha social pasan de ella completamente. El único debate que queda aquí es una pelea de ratas: CAJEI- ERC- ENDAVANT - MAULETS para ver quien domina esta herramienta de emancipación social reconvertida en fosa séptica.

YA BASTA.


POst Data.
Este post seguramente será censurado, pero quedará en memoria su huella en el servidor del IMC BCN de cara a la posterior investigación de la usurpación a la que ha sido sumetido el IMC BCN.

Otra POst Data
Tampoco se publica en catalán porque se supone que los lectores potenciales en catalán de este comentario son apenas 4 millones frente a los 500 millones que lo pueden comprender en castellano.
Y, de paso, así se van enterando estos talibanes de mierda que todo ese dinero que obtienen en subvenciones mafiosas a cargo del erario público se traduce, al fin y al cabo, en la muerte funcional de esta bella lengua provenzal.
Justicia poética

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

¡Qué asco de nacionalistas...españoles !
16 abr 2007
Es verdad el nacionalismo es irracional y perverso por eso se debe disolver España!!

www.kaosenlared.net

PD: Y Por favor deja las drogas!!
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Quan lo poesia es veritat, sempre es revolucionaria. Tens tota la rao
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Yo dejaré las drogas cuando tú te vayas a darle por el saco a tu madre.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Justicia Poética, bien por ti.

Bien por que has dicho lo que muchxs de los que frecuentamos este medio pensamos, porque IMC es ahora un sitio más donde los partidicuchos políticos hacen su nefasta propaganda, bien porque ya estamos hartos de tanta mierda, de tanta pelea entre los mismos de siempre, que "luchan (xD)" por ver quien es más catalán de todos y no se dan cuenta de que día tras día se ponen en evidencia.

No sé si te censurarán el artículo, pero te aplaudo.

Sí señor/a!
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
no sé a quins cures et refereixes, però en Xirinacs, el religiós més "famosillo" que es plantava davant la model, mai va portar Franco sota pal·li i mai va donar suport a l'estatut.

La resta del text ja són bajanades més grans i no val la pena comentar-les.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
pefecte.
Indy Barcelona té problemes i defectes, la majoria causats pes nosaltres, els/les usuàries.
Però tu del que et queixes, bàsicament, és que els que no pensen com tu, hi publiquin coses.
Anem bé...
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Es verdad, el Xirinacs no llevaba a Franco bajo palio, pero cobraba sus emolumentos de la misma iglesia que bendecía el fascismo español. Otros organizaban la ETA para llenar de votos emitidos por cretinos las urnas de la derecha, otros se enriquecían con el Opus y otros iban de líderes obreros con tejanos para rehacerse la virginidad, que al fin y al cabo, la iglesia vende imagen.
Las bajanadas que digo supongo que no te gustan:( tampoco a mí me gustas tú y te aguanto.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Grans arguments els de "catalinos", "putos", "marimachos", "ratas" i meravellòs lo de "te vayas a darle por el saco a tu madre". Simplement genial.
Quan ho estava llegint em plantejava fer algun comentari del que escrius i dels teus plantejaments, però veient la resposta que has donat després em resulta totalment absurd fer una crítica constructiva quan a la primera de canvi saltes insultant a qui et respon irònicament.
Només diré un parell de coses que em costa retenir. En primer lloc en aquest IMC publiquen des de Ateneus llibertaris fins a Centres socials autogestionats, passant per sindicats més o menys anarcosindicalistes com CGT i CNT. En segon lloc no entenc com l'única crítica que fas a IMC és el fet de les organitzacions indepes, la resta deu ser meravellòs, segons tu es censura tot això i ja està. En segon lloc lo del idioma no ho acabo d'entendre ( a part de que en aquest espai no es parla sinó s'escriu i es llegeix), classificar els idiomes per quantitat de parlants no em sembla precisament un argument massa llibertari, ja que qualsevol persona sap que els números de parlants impliquen colonitzacions i és aquest fet el que els fa, a dia d'avui, més estesos territorialment.
Per últim al company "mimimi" un simple apunt, les baralles acostumen a ser més entre uns sectors i altres que entre plantejaments similars (per lo de quien es mas catalan de todos), per tant no hi ha uns sense els altres.
Totes les opinions són positives però a vegades creure's la història d'una forma concreta no vol dir que sigui certa (tots aquests a qui critiques, exceptuant els "catalinos" també els critiquen aquests a qui tu insultes, encara no he lleguit cap comunicat de cap organització dient que ser català és millor que ser una altra cosa, o que el català sigui millor que una altra llengua)
Jo quan entro a l'IMC d'Atenes no em poso com vosaltres quan una notícia no està en anglés.

Salut i anarkia sense límits
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Indymedia Barcelona Centre: Habla un@,Usuari@.
Me parece JP que estoes pura y dura demagogia.
Gracias por leer.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Es verdad, el Xirinacs no llevaba a Franco bajo palio, pero cobraba sus emolumentos de la misma iglesia que bendecía el fascismo español. Otros organizaban la ETA para llenar de votos emitidos por cretinos las urnas de la derecha, otros se enriquecían con el Opus y otros iban de líderes obreros con tejanos para rehacerse la virginidad, que al fin y al cabo, la iglesia vende imagen.
Las bajanadas que digo supongo que no te gustan:( tampoco a mí me gustas tú y te aguanto.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
para Llibertari Potablava:

He visto muchos bichos raros por el mundo, miles de libertarios conozco. Pero anarco-nazi-onanistas, la verdad, ninguna. Básicamente, porque ser nazionalista invalida lo de anarco. Así que chaval, o puta, o virgen. Las dos cosas a la vez, imposible.
Otra cosa es que tú y tus camaradas intentéis (y por desgracia, consigáis) captar jovenzuelos i jovenzuelas inexpertos atraídos por las ideas libertarias y que además se sienten catalanes... que para eso os pagan desde Convergencia, ERC, ENDAVANT o la parròquia de Sant Jordi en forma de subvenciones a cargo del erario público.

FUERA FASCISTAS I NAZIONANISTAS DE INDYMEDIA
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
La veritat es que te raó, aquí només es publiquen comentaris de organitzacions indepes que es barallen per demsotrar la seva catalanitat. i la lluita on cau?I el voler anviar el sistema de dalt abaix on està?
No se quina es la política de la pàgina però no crec que avui en dia sigui altaveu real de llibertaris, es una impresió meva. rogaria que si es vol insultar doncs..us estalvieu.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Doncs mi em perdonaras JP (ve de Juanpe o de Justicia poetica?) pero no trobo que ser nacionalista i ser anarquista sigui antagonic, on veus l'antagnisme? explica-m'ho per favor, oposar-se a una patria no vol dir oposar-se a una nació, i l'esquerra que jo sapiga sempre ha estat culturalista en aquest sentit, o no?
Si et sembla que els de negres tempestes, per exemple, estan pagats per ERC, CIU o la parrouia sant jordi..., doncs demana'ls un estat de comoptes de l'organització i ho comproves, i despres ho publiques.
D'altra banda si realment et sembl que a indymedia només hi ha publicacions nacionalistes catalanes; primer: no mires gaire sovint indymedia i segon: vulguis o no la lluita per l'emancipació de la nostra cultura afecta aquesta terra i és part de l'alliberament social per a molta gent, potser per tu no, no et demanem que hi colaboris, ni tan sols que ens recolzis si no vols, simplement et demanem que no molestis, i nosaltres procurarem no molestar-te a tu. Pero pensa que per mes que insiteixis la lluita de la culura catalana per la seva supervivencia SEMPRE estara present i ho hauras de solucionar d'alguna manera si no vols que el teu somni de fraternitat anarquista entre pobles es vegi truncat.
Sense mes, una abrasada (ho sento no tinc ni c's trencades ni accents oberts).
PD: Podries posar el text en catala i aixi ho llegirien 500 milions de persones, 4 milioins dels quals ho llegirien més a gust.
PD2: El teu argument de que la ETA serveix als interessos del PP, em sembla un argument tant impresentablement del PSOE que me'n se avenir que un anaruista digui aixo..., que creus en la lluita armada? que penses fer sino? presentarte a les elecions com a partit politic anarquista?
Nose, crec que hauries d'aclarir molt aspectede la teva ideologia que cre que tens poc madurats. Sense anim de faltar. AGUR
Re: ¡Quin fàstic de nacionalistes espanyols disfressats de ciutadans!
16 abr 2007
al

clatell
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Justicia Poética, bien por ti.

Bien por que has dicho lo que muchxs de los que frecuentamos este medio pensamos, porque IMC es ahora un sitio más donde los partidicuchos políticos hacen su nefasta propaganda, bien porque ya estamos hartos de tanta mierda, de tanta pelea entre los mismos de siempre, que "luchan (xD)" por ver quien es más catalán de todos y no se dan cuenta de que día tras día se ponen en evidencia.

No sé si te censurarán el artículo, pero te aplaudo.

Sí señor/a!

Senzillament patètic, la gent com tu són els k feu caure a indymedia fins al més fondo dels pous1

aneu a cagar colla de yonkis!!!
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Pues chaval, sino te gusta Indy Bcn puedes entrar en algun otro de los muchisimos indymedias que existen, o ¡mejor aun! hacer tu uno propio perfecto y ejemplar, donde poder confraternizar con los 500 millones de españoles globalizados.

Indymedia es un medio de publicación LIBRE, la libertad abarca a todos. Lo que tu pides es censurar a los catalanes.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
De puta mare l'escrit!!!
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
I disagree with your post and I write it in english because more than 500 milions people will understand it.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Justicia Poetica dixit "Otra POst Data: Tampoco se publica en catalán porque se supone que los lectores potenciales en catalán de este comentario son apenas 4 millones frente a los 500 millones que lo pueden comprender en castellano"

¿Te has planteado cuantos de esos 500 millones (son 400 pero a ti te gusta inflarlo, por algo será) de castellano parlantes tienen conexion a internet?

America Latina es una de las zonas más pobres del planeta, no solo carecen de internet la mayoria, sino que vas a encontrar a muchos que no saben ni leer.

Tu discurso está plagado de demagogia barata, barata, pero muy barata.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Les convocatories de UNC-33 qué son? i les celebracions d'Estat Catalá? I les subvencions oficials a la SEPC? I la Cajei? I las JERC? i las JNC? I los 20 trets al clatell? La censura de post refractaris amb el segrest de l' IMC BCN por part dels nacional-socialistes catalans? I les calçotadas de las joventuts d'Unió? I les subvencions als casals catalans a compta del IRPF que paguen els obrers que 'viuen i treballen a Catalunya'? I les ximpletes como l'Astrid Bierge cobrant sou de la generalitat amb vacances a l'Uruguay -qué guay!- fent propaganda catalanufa a l'IMC BCN? I el subnormal-catalano-curita-pedófil llafiscòs del Ferret? I els nacional-socialistes d'ENDAVANT? Tot aixo no es demagogia... es fer país, oi? FORA NAZI ONANISTES d'INDYMEDIA
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
aquest intent d'estelada l'has fet tu al paint o t'ha ajudat el teu germanet de 4 anys?
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
ki és més infantil, segons tú, el de l'estalada a l'esquelet o tú, centre de salut mental de Sant Boi (que dic jo que per alguna cosa t'has ficat aquest nik) que només li pots retreure això a tot el seu escrit, pensa-hi una mica... no diu més que veritats
NAZI-ONALISMES Y PARTITS FORA D'IMC!
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Algunas tonterias se han colado, pero el mensaje está muy bien. ¡No al sectarismo nazional!

------------------------------------------

Algunes tonteries s'han colat, però el missatje està molt bé. No al sectarisme nazional!

PD: El bilinguisme no es por ser de C's, sino per hacer comprensible el missatge a mes gente... ¬¬
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Es poden criticar les coses... però xiquet la teua prepotència, ego, superioritat, demagògia fan pensar que la gent com tu no feu falta als moviments socials.
Tots tenim defectes i mancances, però crec que podrem millorar. Però amb crítiques constructives i sense entrar en maniqueismes.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Putos catalanistas! Comunismo libertario y revolución social (en castellano, "lingua franca" de la nueva Federación Ibérica!).
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Hay que ver, hasta donde vamos a llegar. Lo que menos me esperaba ver en Indymedia Barcelona era al fantasma de Alejandro Lerroux que con su idea de enfrentar el nacionalismo catalán y los movimientos obreros quiso debilitar a ambos y de paso quedarse con algo de dinero publico. A mi el que ha escrito el mensaje me huele a Ciutadans-Partit de la Ciutadania, mas que nada por su estilo demagogico, en el cual habla mucho pero no dice nada. No nos tenemos que dejar engañar por este tipo de personas que quieren hacerse publicidad en este medio.
De nacionalismos y de naciones hay de dos tipos, oprimidas y opresoras. El nacionalismo español es del tipo opresor, al igual que el ingles o el frances . El nacionalismo Catalán es del tipo oprimido, al igual que el Corso o el Escoces. Sobre los diferentes movimientos y partidos politicos catalanistas es cierto que podrian estar mejor, si estubiesen mas unidos haciendo piña contra el fascismo y sin pelearse entre ellos. Bastante tenemos con cosas como por ejemplo la que paso el otro dia en Sabadell, en la que un grupo de gente ataco al publico de un concierto y apuñalaron a un chaval que intentava poner paz. Por ultimo me gustaria recordar algo que dijo alguien y que en su momento fue bastante acertado, es esto de Igualdad, Hermandad y Fraternidad. Sobretodo lo de Hermandad.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
quin tio i quin comentari més estúpids

si no li agrada que se'n vagi a fer la seva indymedia-españa-grande-y-libre i deixi de tocar la pera

pallasso
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
revetlla...fots pena

David C: no sé d'on ve aquest escrit ni si és de Ciutadans ni merdes d'aquestes, la veritat és que no m'importa...te raó

Pff: Veus com no entens res?
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
pues si potser es una merda, doncs x comptes de critcar carregant-ho agafa akesta energia i la uses en construir alguna cosa millor, no?
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
Doncs a mi el que no m'agrada d'Indymedia son els tipics quatre llestos que entren a sac, dient merda de tothom que no pensi com ells i quan algu els contesta l'unic argument que tenen és insultar. Si tant anarquistes sou ( que ho dubto, més d'un deu venir d'espanya 2000) i teniu la veritat absoluta, aneu a fer la vostra revolució de quatre gats i deixeu-nos a la resta en pau, pro no toqueu els pebrots. AMEN
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
16 abr 2007
“Tampoco se publica en catalán porque se supone que los lectores potenciales en catalán de este comentario son apenas 4 millones frente a los 500 millones que lo pueden comprender en castellano�...

Cal dir que d’aquests 500 (?) ben pocs tenen accés a aquest mitjà, tant sosl un percentatge ben petit. Per la mateixa regla de tres, s’hauria de publicar en anglès, ja que en són molt més lectors, només cal remenar per la xarxa i veure que estirant llarg l’espanyol (castellano) hi es present en un 10%, posats a dir ruqueries, no seria millor ja publicar en xinès?

Bé,d’això se’n diu Barcelona.Indymedia, serà per alguna cosa, serà que l’idioma propi de Barcelona és el de los 500 millones? Visca la globalització, tan se val si de dretes (neolliberals) com d’esquerres (falses), totes busquen el mateix, el menyspreu, l’insult i acabar amb les minories i les diferencies.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
"catalinos, putos, marimachos,"

Amb aquestes expresions ja s´està retratant ell mateix, ni puto cas al xitxarel.lo aquest.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
500 milions poden entendre el castellà perquè abans van prohibir-los usar les seves pròpies llengües imposant la de Cervantes i genocidant-los a tots. Les llengües originàries de l'Amèrica Llatina són unes altres, que, malgrat tot, tracten de sobreviure. Les vols eliminar del tot, JP?
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
Són ben folls aquests anarcoespanyols (copmte, que no tots els anarcos), ja sabeu als que em refereixo...

Per cert, per quan Indymedia Països Catalans? Més que res per evitar centralisme. No entenc per què si es fa per exemple una convocatòria a Sabadell, a Sant Boi o a algun altre lloc hagi de ser una pàgina amb el nom de Indy "Barna". a més, altres pobles ja tenen indymedia propis: indymedia Euskal Herria (i no Bilbao, per exemple), Galiza,... Tan costa canviar el nom?¿?¿?¿?¿?¿??¿?¿?

STOP CENTRALISME BARCELONÃ?!
NO a la "GRAN BARCELONA"!
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
Si lo has publicado aquí, es que en el fondo pretendes algo. Si como crítica podría ser útil, la colección de insultos que dedicas a sangre fría lo convierten en todo menos en poético.
Por decirlo de alguna manera... o es que te crees más revolucionario por soltar mierda por la boca.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
mierda!
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
Eso, eso.
Montaros 'vosaltres sols!' un IMC-Països_catalans tipo IMC Euskal Herria, dominado como este último por las mafias nazional-socialistas. Con mucho Gora ETA y muchos 'trets al clatell', que os lo financie el Xavier Vendrell y el Casal Català de Washington D.C.
También podéis montar un IMC-COPE, un IMC-Boixosnois, un IMC-Cobla Principal de la Bisbal, un IMC-Escolania de Montserrat y un IMC-Clients del La Caixa malcontents...
Ah! Y luego los pintàis de verde y les ponéis un counter de visitas, que nos reiremos.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
Eso, eso.
Montaros 'vosaltres sols!' un IMC-Països_catalans tipo IMC Euskal Herria, dominado como este último por las mafias nazional-socialistas. Con mucho Gora ETA y muchos 'trets al clatell', que os lo financie el Xavier Vendrell y el Casal Català de Washington D.C.
También podéis montar un IMC-COPE, un IMC-Boixosnois, un IMC-Cobla Principal de la Bisbal, un IMC-Escolania de Montserrat y un IMC-Clients del La Caixa malcontents...
Ah! Y luego los pintàis de verde y les ponéis un counter de visitas, que nos reiremos.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
JP, t'has oblidat que avui tenies que pendre les 4 pastilles, i no només les del mal de cap.

Perdoneu les molèsties, és que en JP està fet un trapella!
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
Tots els usuaris d'IMC BCN haurien de fer-se creus de com és possible que un col·lectiu que al llarg de la seva història ha recollit molts grans exemples del gremi dels sonats i dels penjats, que ha patit per dir-ho suaument algunes vegades algun pervers funcionament dels mecanismes assemblearis i que ha estat format històricament per *molt* poca gent i a més de formació política considerablement heterogènia hagi aconseguit realitzar una plana com aquesta.

Jo crec que és deu a unes quantes raons: la primera, a l'entusiasme dels seus promotors, a molta gent que s'ha deixat moltes hores de la seva vida davant de la seva pantalla en una tasca militant mai prou reconeguda, editant la columna central, tasques tècniques, cobrint contracimeres, etcètera etcètera etcètera. Una de les característiques definitòries era la heterogeneitat dels seus components: anarcos, indepes, socialdemòcrates salvatges (com jo :), gent no gaire polititzada que símplement "volia fer alguna cosa" i un llarg etcètera. Dona la casualitat que sovint aquestes persones es prenien aquestes diferències amb compromisos de mínims, parlant i enraonant tranquil·lament entre companys, cosa que pel que es veu no es dona gaire als comentaris dels usuaris de la pàgina.

Jo no li donaria més importància als comentaris del senyor JP. L'encabiria dintre de l'il·lustre col·lectiu dels sonats que han anat passant pel col·lectiu i li desitjaria que es recuperi aviat. I ho dic sense conyes, les malalties mentals són una cosa molt seriosa.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
D'acord però després de felicitar-vos per la dedicació, de veritat. Crec jo que seria que seria un error caure en l'auto-complaença.
Tota la força llibertària que es gestava en el moviment antiglobalització ha anat decaient i només la "militància" des del "comunisme nacionalista" s'ha mantingut, el que per a mi és una pèrdua.
També s'ha aplicat censura sobre comentaris que no provenien precisament de l'extrema dreta.
Anarquia és llibertat
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
la notícia és un text demencial, ple d´insults que es comenta ell sol. Ara bé, encara més malaltís em sembla que l´autor del text escrigui comentaris sota noms diferents alabant el seu escrit...

i subscrit plenament l´últim comentari de "lorajoler".
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
Suposo que no anirà per mi perquè llavors el malatís series tu xaval!
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
des de l'optica anarquista i catalana (què passa?)
el text fot pena...

es criticable la política d'endavant i els partits de l'esquerra indepe pero no ho es la llibertat de publicació a IMC BCN i la politica, prou eficient, de neteja i organitxació.

Tant les corrents llibertaries com les indepe-leninistes (que per sort son minoritaries) tenen cabuda... La unió antifeixista-anticapitalista es necesaria entre adversaris fins que no es converteixin en enemics... i per això encara falta molt. No cal tenir rencor de qui encara no t'ha fet res.

Sí, podem tenir alergia al marxisme, pero no hem de caure en el dogmatisme censurador contra els qui han caigut sota la seva influencia pero saber colaborar contra l'enemic de clase i l'autoritat.

Quant al tema de la llengua, trobo que hi ha ceguesa i autoritarisme per ambdues parts: tant els "anarcoespañolistes" amb el seu odi demencial disfressat de llibertarisme "trasnochado" com els "catalanopuristes" que salten quan ALGUN post es publica en castella o be quan s'expressen critiques al nacionalisme català com a cortina de fum per amagar "comunisme autoritari" o be "valors cristiano-reaccionaris"...
En fi, no he dit res. I així anem.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
No el text simplement reflecteiix una cosa que es veritat, que aixo va neixer com una EINA DE LLUITA per als moviments antiglobalitzacio i llibertaris i ara es una punyetera cloaca on babosos de la CAJEI penjan els seus putos "congresos NAZIonals" i on cgt penja la seva dialectica panfletera de "mucha rojinegra pero recibo subenciones del estado". vamos hombre, i encara que a mols els i fagui mal... mai olvideu que... NACIONALISME ES FEIXISME
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
doncs jo el que trobo mes fort, o mes animal, digues-li com vulguis, es que comença el text culpant: dels 40 anys de dictadura, assassinats politics, abusos eclesiastics, desactivacio de la lluita social (!!!!!) al nacionalisme catala i es queda tant panxo
estan bojos aquests romans....
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
Para 'Severino di Giovanni':
Por favor, deja en paz la memoria de los luchadores libertarios. Con tu óptica nazionanista puedes decir lo que te de la gana (qué passa...!); pero no estás legitimado para hablar como anarquista, porque para ser anarquista no basta con que te definas como tal (ni para ser médico rural o general de brigada o revolucionario...). Patriota, sí, bueno, que para serlo no hace falta que los demás te reconozcan como tal.

Para Lo Rajolero:
No te preocupes por mi salud mental que no es asunto tuyo :) mejor búscate otras subvenciones que no se basen en el secuestro de un medio de emancipación social como indymedia... y sal a caminar por la calle más a menudo. Si la miseria humana no te conmueve, al menos quédate calladito, que estás más guapo.

Para David:
Al nacionalisme català... i al basc, i als jerarques de l'esglesia que orientan tots dos més el nazionalisme espanyol, a la perfidia del polítics, als estalinistes xaqueteros, a la por, a les vanitats sectaries, a les misèries personals, a la estupidesa humana, a la cobardia, als diners de l'oligarquia... llegeix més, llegeix-ho tot, please.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
Primer de tot nose perque et fiques aquest nom perque si sabesis lo que pensaba i com actuava aquest home dubto que dirias aquestes tonteries:)
i bueno dirte que aixo "No cal tenir rencor de qui encara no t'ha fet res" per favor mira la historia i mira que inocentets son els leninistes, i despues quina mania amb que ens em d'unir amb indepes i rojos JODER! si els anarquistas som pocs, pues som pocs, pero no as de traicionar els teus principis i unirte amb gent que esta disposada a morir per una bandera i una patria
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
El teu menyspreu i el teu sarcasme envers la llèngua catalana denota quina mena de paio deus ser, i quina educació en l'odi devies rebre, així que: que t'aprofiti lam teva llèngua imnperial, no te la canviava per la meva ni mort.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
BAKUNIN:

" Cada nació, gran o petita, té l’indiscutible dret a ser ella mateixa, a viure d’acord amb la seua pròpia natura. Aquest dret és simplement el corol·lari del principi general de llibertat "
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
TEXTOS DE BAKUNIN:

PÀTRIA I NACIONALITAT


L’Estat no és la pàtria; és l’abstracció, la ficció metafísica, mística, política i jurídica de la pàtria. La gent senzilla de tots els països estimen profundament a la seua pàtria; però aquest és un amor natural i real.

El patriotisme del poble no és sols una idea, és un fet; però el patriotisme polític, l’amor a l’Estat, no és l’expressió fidel d’aquest fet: és una expressió distorsionada per mig d’una fals abstracció, sempre en benefici d’una minoria explotadora.

La pàtria i la nacionalitat són, com la individualitat, fets naturals isocials, fisiològics i històrics al mateix temps; cap d’ells és un principi. Sols pot considerar-se com un principi humà allò que és universal i comú a tots els homes; la nacionalitat separa els homes i, per tant, no és un principi.

Un principi és el respecte que cadascú ha de tindre pels fets naturals i socials. La nacionalitat, com la individualitat, és un d’aquests fets; i per això cal respectar-la. Violar-la seria cometre un crim; i, parlant el llenguatge de Mazzini, es converteix en un principi sagrat cada cop que és amenaçada i violada.

Per això em sent sempre i sincerament el patriota de totes les pàtries oprimides.

L’essència de la nacionalitat. Una pàtria representa el dret inqüestionable i sagrat de cada home, de cada grup humà, associació comuna, religió i nació a viure, sentir, pensar, desitjar i actuar de la seua pròpia manera; i aquesta manera de viure i de sentir és sempre el resultat indiscutible d’un llarg desenvolupament històric.

Per tant, ens inclinem davant la tradició i la història; o, més bé, les reconeguem, i no perquè s’ens presenten com tanques abstractes alçades metafísica, jurídica i políticament per intèrprets instruïts i professors del passat, sinó sols perquè s’han incorporat de fet a la carn i a la sang, als pensaments reals i a la voluntat de les poblacions.

Per altra part, cal dir que la història real dels individus i els pobles no sols prové del desenvolupament positiu, sinó moltes vegades per la negació del passat i per la rebel·lió contra ell; i que aquest és el dret de la vida, l’inalienable dret de la present generació, la garantia de la seua llibertat.

La nacionalitat i la solidaritat universal. No hi ha res més absurd i al mateix temps més maligne i mortífer per al poble que erigir el principi fictici de la nacionalitat com ideal de totes les aspiracions populars.

El nacionalisme no és un principi humà universal. És un fet històric i local que, com tots els fets reals i inofensius, té dret a exigir general acceptació. Cada poble i fins la més petita unitat ètnica o tradicional té el seu propi caràcter, la seua pròpia forma d’existència, la seua forma de parlar, de sentir, de pensar i d’actuar; i aquesta idiosincràsia constitueix l’essència de la nacionalitat, resultat de tota la vida històrica i suma de les condicions vitals d’aquest poble.

Cada poble, com cada persona, és involuntàriament el que és, i per això té dret a ser ell mateix. En això consisteixen els anomenats drets nacionals.

La responsabilitat històrica de tota nació. La dignitat de tota nació, com la de tot individu, deu consistir fonamentalment en que cadascú accepte la plena responsabilitat dels seus actes, sense voler desplaçar-la a altres.

És impropi d'una nació culpar altres els seus propis errors quan el mateix sentiment d’autoestima deuria excloure qualsevol intent de fer-ho.

Patriotisme i justícia universal. Tots deuríem alçar-nos contra eixe patriotisme estret i mesquí per al qual el propi país és el centre del món, i que considera gran a una nació quan es fa témer pels seus veïns.

Deuríem situar la justícia humana universal a sobre de tots els interessos nacionals. I abandonar el fals principi de la nacionalitat inventat per a esclafar el principi de la llibertat. La nacionalitat no és un principi; és un fet legítim, com la individualitat.

Cada nació, gran o petita, té l’indiscutible dret a ser ella mateixa, a viure d’acord amb la seua pròpia natura. Aquest dret és simplement el corol·lari del principi general de llibertat.

Tot aquell que desitge de cor la pau i la justícia internacional deuria renunciar d’una vegada i per a sempre al que s’anomena la glòria, el poder i la grandesa de la pàtria, a tots els interessos egoistes i brèvols del pratiotisme.
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
17 abr 2007
Bla, bla, bla,...
Que Bakunin fuera nacionalista (y autoritario también fue, oiga) en sus inicios NO SIGNIFICA QUE EL NACIONALISMO SEA COMPATIBLE CON LA ANARQU�A!
Bakunin no es dios (solo Durruti... ¬¬¬)
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
18 abr 2007
Amics de Durruti va ser un grup anarquist, creat el 15 de març de 1937 per Jaume Balius, Félix Martínez i Pablo Ruiz.

Qui és Jaume Balius ?

-militant del nacionalisme insurreccional de Francesc Macià i Estat Català, al 1922 s´afilia a Acció Catalana. Bandera Negra, Complot del garraf contra el rey, Pressó i Exili.
-Amb la República, s´afilia al BOC Bloc Obrer i Campelor, marxisme català.
-Amb la Insurrecció de Fígols, s´afilia a la FAI al 1932 i a la CNT al 1936. Vicepresident del Sindicat de Periodistes i membre del Grup Sindical d´Escriptors Catalans.


Los anarquistas podemos ir a la cárcel, morir como murieron Obregón, Ascaso, Sabater, Buenaventura Durruti y Peiró, cuyas vidas son dignas de ser cantadas por un Plutarco. Podemos morir en el exilio, en los campos de concentración, en el maquis, o en el hospicio, pero ostentar el cargo de ministro, eso es inconcebible.

JaUme Balius Solidaridad Obrera (2-9-1971)


PARLA DURRUTI

El 4 de novembre de 1936 havia molta expectació per escoltar l'imprevist discurs de Durruti per Ràdio CNT-*FAI, que seria transmès per les emissores barcelonines. Aquest mateix dia la premsa donava fe de la presa de possessió del càrrec de Ministre per a quatre anarquistes: Federica Montseny, Joan García Oliver, Juan López i Joan Peiró








PARLA DURRUTI

"Trabajadores de Cataluña: Me dirijo al pueblo catalán, a ese pueblo generoso que hace cuatro meses supo deshacer la barrera de los militarotes que querían someterle bajo sus botas.

No han de olvidar las organizaciones obreras cuál debe ser el deber imperioso de los momentos presentes. En el frente, como en las trincheras, hay un pensamiento, sólo un objetivo. Se mira fijo, se mira adelante, con el sólo propósito de aplastar al fascismo.
Pedimos al pueblo de Cataluña que se terminen las intrigas, las luchas intestinas; que os pongáis a la altura de las circunstancias; dejad las rencillas y la política y pensad en la guerra. El pueblo de Cataluña tiene el deber de corresponder a los esfuerzos de los que luchan en el frente. No tendrá más remedio que movilizarse todo el mundo; y que no crean que se han de movilizar siempre los mismos. Si los trabajadores de Cataluña han de asumir la responsabilidad de estar en el frente, ha llegado el momento de exigir del pueblo catalán el sacrificio también de los que viven en las ciudades. Es necesaria una movilización efectiva de todos los trabajadores de la retaguardia, porque los que ya estamos en el frente queremos saber con qué hombres contamos detrás de nosotros.
Me dirijo a las organizaciones y les pido que se dejen de rencillas y de zancadillas. Los del frente pedimos sinceridad, sobre todo a la Confederación Nacional del Trabajo y FAI. Pedimos a los dirigentes que sean sinceros. No es suficiente con que nos envíen cartas al frente alentándonos, y con que nos envíen ropa, comida y cartuchos y fusiles. Es necesario también darse cuenta de las circunstancias, prever el avenir. Esta guerra tiene todos los agravantes de la guerra moderna y está costando mucho a Cataluña. Se tienen que dar cuenta los dirigentes de que si esta guerra se prolonga mucho, hay que empezar por organizar la economía de Cataluña, hay que establecer un Código en el orden económico. No estoy dispuesto a escribir más cartas para que los compañeros o el hijo de un miliciano coma un trozo de pan o un vaso de leche más, mientras existen consejeros que no tienen tasa para comer y gastar. Nos dirigimos a la CNT-FAI para decirles que si como organización controlan la economía de Cataluña, deben organizarla como es debido. Y que no piense nadie ahora en aumentos de salarios y en reducciones de horas de trabajo. El deber de todos los trabajadores, especialmente los de la CNT es el de sacrificarse, el de trabajar lo que haga falta.
Si es verdad que se lucha por algo superior, os lo demostrarán los milicianos que se sonrojan cuando ven en la Prensa esas suscripciones a favor suyo, cuando ven esos pasquines pidiendo socorro para ellos. Los aviones fascistas nos tiran en sus visitas, diarios en los que pueden leerse listas de suscripciones para los que luchan, ni más ni menos que hacéis vosotros. Por esto tenemos que deciros que no somos pordioseros y, por lo tanto, no aceptamos la caridad bajo ningún concepto. El fascismo representa y es, en efecto, la desigualdad social, si no queréis que los que luchamos os confundamos a los de retaguardia con nuestros enemigos, cumplid con vuestro deber. La guerra que hacemos actualmente sirve para aplastar al enemigo en el frente, pero es éste el único: no. El enemigo es también aquel que se opone a las conquistas revolucionarias y que se encuentra entre nosotros, y al que aplastaremos igualmente.
Si queréis atajar el peligro, se debe formar un bloque de granito. La política es el arte de la zancadilla, el arte de vivir [como zánganos], y éste debe suplantarse por el arte del trabajo. Ha llegado el momento de invitar a las organizaciones sindicales y a los partidos políticos para que esto termine de una vez. En la retaguardia se ha de saber administrar. Los que estamos en el frente queremos detrás una responsabilidad y una garantía, y exigimos que sean las organizaciones las que velen por nuestras mujeres y nuestros hijos.
Si esa militarización decretada por la Generalidad es para meternos miedo y para imponernos una disciplina de hierro, se han equivocado. Vais equivocados consejeros, con el decreto de militarización de las milicias. Ya que habláis de disciplina de hierro, os digo que vengáis conmigo al frente. Allí estamos nosotros que no aceptamos ninguna disciplina, porque somos conscientes para cumplir con nuestro deber. Y veréis nuestro orden y nuestra organización. Después vendremos a Barcelona y os preguntaremos por vuestra disciplina, por vuestro orden y por vuestro control, que no tenéis.
Estad tranquilos. En el frente no hay ningún caos, ninguna indisciplina. Todos somos responsables y conocemos el tesoro que nos habéis confiado. Dormid tranquilos. Pero nosotros hemos salido de Cataluña confiándoos la Economía. Responsabilizaos, disciplinaos. No provoquemos, con nuestra incompetencia, después de esta guerra, otra guerra civil entre nosotros.
Si cada cual piensa en que su partido sea más potente para imponer su política, está equivocado, porque frente a la tiranía fascista sólo debemos oponer una fuerza, sólo debe existir una organización, con una disciplina única.
Por nada del mundo aquellos tiranos fascistas pasarán por donde estamos. Esta es la consigna del frente. A ellos les decimos: "¡No pasaréis!". Y a vosotros os corresponde gritar: ¡No pasarán!"."
Re: ¡Qué asco de IMC BCN!
18 abr 2007
DE voler parlar el seu idioma, d'agradar-li el pa amb tomàquet i els bolets, de estimar els pocs trossos de natura no massacrats pel capital A anar darrere d'una bandera, creient-se superior i saltant a la jugular a tot aquell que visqui aquí que no s'expressi en l'idioma més oficial n'hi ha un ABISME.
I el discurs del princep Bakunin no s'allunya d'això, encara que es nota que va viure una època de nacionalismes burgesos i/o , com a molt, interclassistes.
El cas de l'evolucíón de Jaume Balius, no deixa de ser una cosa rara i que va generar ddesconfiança. Sobre Durruti, no se'l pot fer passar per catalanista.
El que seria convenient és que en comptes d'encallar-nos en aquestes estúpides discussions els llibertaris ens posem les piles i combatem l'autoritarisme, amb arguments més fonamentats que el simple insult.
Sindicato Sindicat