Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : altres temes : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
no anem pas bé...està tot fatal...sortim al carrer!
14 abr 2007
Si el IV cinturó destrueix el teu poble; si la MAT amenaça amb passar sobre el teu cap; si un pla urbanístic fa desaparèixer les darreres hortes de la teva vila; si el TAV divideix el teu barri; si et fan fora de casa per construir pisos de luxe als que mai podràs accedir, si ja no trobes un sostre on viure…

trobada/presentació de la campanya
dissabte 21 d´abril - Manresa - 17H ZTA Banzai (c./ del Camp d´Urgell)
os.jpg
està tot fatal
presentacció.jpg
està tot fatal
si penses que no anem pas bé...

...et convidem a participar d'una setmana d'accions diverses, autònomes i
descentralitzades que estem intentant coordinar amb el lema

“ESTÀ TOT FATAL : Passem a l’acció !
Setmana de lluita en defensa del territori i contra l'especulació�
entre els dies 14 i 20 de maig de 2007

I emmarquem aquesta setmana en plena campanya electoral per a la vegada denunciar el paper actiu de les institucions en aquests processos. Es busca posar en primera plana els veritables problemes socials existents, que els circs mediàtics de les eleccions sempre pretenen amagar..

Decideix un dia de la setmana (o tota), i fes la teva acció

------------------------------------------------

Com sabem, els interessos d'enriquiment de les màfies del ciment i del turisme de masses, i dels centres de poder econòmic públics i privats, ens condemnen a una existència cada vegada més precària. Tanmateix, cada vegada són més les veus de persones i col·lectius que s'aixequen per denunciar aquesta situació.

Per això, alguns d'aquests col·lectius considerem que és important crear punts de trobada on evidenciar de forma activa que els conflictes particulars als que estem fent front cadascú no són casos aïllats, i que som moltes les que estem plantant cara a l'especulació i la destrucció del nostre territori.

------------------------------------------------

Així, estem convocant aquesta setmana per evidenciar i denunciar :

- La destrucció del territori . A través de la construcció d'infrastructures destinades a afavorir les mans privades; mitjançant processos d'urbanització i creació d'espais d'oci massiu que tenen ben poc a veure amb les necessitats de la població; de la extensió d'un model d'agricultura industrialitzada, que provoca la desaparició, i no només, del nostre patrimoni ecològic, etc.

- L’elitització i destrucció de barris, viles, pobles i comarques que es concreta en la privatització de l’espai públic, en la construcció de grans centres i àrees comercials i de grans edificis “emblemàtics� i faraònics amb finalitats especulatives; a més de moltes altres infrastructures urbanes, POUM’s, plans directors, etc.

- El creixement de la maquinària especulativa que impedeix l'accés a l'habitatge i als espais col·lectius de creació i expressió popular, en contrast amb la febre constructora.

- La repressió, la criminalització mediàtica i el silenciament com a única resposta als sectors populars que han decidit fer front a aquesta situació.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: no anem pas bé...està tot fatal...sortim al carrer!
14 abr 2007
ep!! per fi una campanya que es planteja sortir de barcelona!!!...

si no ens movem els de fora no tindrà sentit...
ara és l´hora de liar-la per tot arreu!!!

ens veiem a manresa!!
Re: no anem pas bé...està tot fatal...sortim al carrer!
14 abr 2007
També hiha un altre plataforma, Soles No Podem, que lluita contra l'especulació, aquetes son les seves accions programades:

DISSABTE, 5 DE MAIG
Entitats, assemblees, ateneus i associacions de barri celebraran assemblees populars al carrer per abordar els temes que els afecten. Poden ser des de qüestions locals, com ara plans urbanístics, fins a problemes globals.

DIUMENGE, 6 DE MAIG
Se celebraran diversos debats sectorials, i es posaran en comú les conclusions.

DISSABTE, 12 DE MAIG
Acte unitari, al passeig Lluís Companys, en què es faran diverses activitats, com ara un concert.

no enten que es formi dues plataformes per defensa les lluites contra l'especulació

algú, lo pot explicar?
Re: no anem pas bé...està tot fatal...sortim al carrer!
14 abr 2007
la gracia es que esta gente de "està tot fatal" está tambien en contacto con "solas no podem". De hecho me parece que en el cartel de presentación aparece el logo.

Si no lo entiendo mal la intención de "solas no podem" es motivar la creacion de nuevas propuestas i acciones politicas i sacar la politica a la calle. I creo bueno una campaña de acciones contra la especulación y en defensa del territorio cordinada y cercana a "solas".

creo que no es intención diversificar...al contrario, estos de la campaña de "està tot fatal" son parte de el proyecto de "solas no podem" (o como minimo un resultado o una experiencia cercana)...

anims, que soles no podem!! i de qualsevol manera no val!!!...i és que està tot fatal!!
Re: no anem pas bé...està tot fatal...sortim al carrer!
14 abr 2007
Endavant amb la desobediència!

Està tot fatal!!!!


Passa a l'acció!
Sindicat Terrassa