Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Crònica de la trobada de presentació de la campanya LES MAJORIES FAN MAL, EL CONSENS ÉS SALUT
13 abr 2007
Calendari temporal d'activitats:
AVUI 13 d'abril, 20h:
Visita al Museu de Can Tinturé per a repartir informació

DIJOUS 19 d'abril, 20h:
Casal de Cultura Robert Brillas
Trobada-assemblea per a preparar la campanya de LES MAJORIES FAN MAL

DIJOUS 26 d'abril, 20h:
Rambla Verge de la Mercè
Trobada-assemblea per a preparar la campanya de LES MAJORIES FAN MAL
les majories fan mal per 19abril07 simpsons.jpg
http://www.entrebastidors.info/?p=249
http://www.entrebastidors.info/?p=244

El passeig peatonal del c/Àngel Guimerà va acollir la primera de les trobades de la campanya LES MAJORIES FAN MAL, EL CONSENS ÉS SALUT. Allà es van presentar les nou raons per un nou panorama municipal, es van explicar les raons que han portat a aquest procés i es van apuntar els objectius més concrets. Al mateix moment van arribar a participar de l'acte una seixantena de persones, més les que anaven passant i aturant-se per saber de què anava aquesta cosa.

Es va parlar de la situació de manca de participació als plens municipals i de la ciutat del disseny, del conflicte dels mercats i del poliesportiu de la Plana, del pla Caufec i l'urbanisme empresarial contra les persones. Diàleg, participació i transparència van ser les banderes de la Pilarin el dia de l'abdicacció. No cal dir que aquestes paraules ja estaven desgastades abans que ella aterrés a Esplugues per ordres del carrer Nicaragua, la seu del P$OE a Barcelona. Han estat dècades d'autoritarisme i prepotència que estan condemnades a acabar-se.

El millor de tot? Les cares noves, les renovades energies, la claredat d'objectius i les ganes de fer coses per a que la gent entengui que la majoria absolutista del P$OE està fent molt de mal al poble i a la seva població. Va sorgir el compromís de treballar per explicar això a tothom fins el dia de les eleccions i aconseguir que no hi hagi cap partit governant sense el consens de la població.

La nota repressiva? La policia local es va apropar a veure què passava a una distància prudent i va acabar trucant als Mossos d'Esquadra que després d'apuntar el contingut de cartells i pancartes van voler identificar a un veí present a l'acte per responsabilitzar-lo de tot el que estava passant allà. El sentit comú de les persones de la trobada va fer evident que allò no era lògic. “Totes les reunions de més de 20 persones han d'estar autoritzades�, fou la frase que va fer riure a tothom i que ens va traslladar a èpoques grises amb grisos mercenaris.
Mira també:
http://www.entrebastidors.info

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa