Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: ecologia
Espècies invasores
12 abr 2007
Amb el creixement dels intercanvis comercials, el problema de les "espècies invasores" es torna cada vegada més greu. Quina és la situació a Barcelona?
A l'â?Einstein a la platjaâ? de dissabte emetrem el reportatge

âEspècies invasoresâ?

âEinstein a la platjaâ?, és el programa de Barcelona TV sobre ciència, salut i medi ambient, dirigit i presentat per Lluís Reales. S'emet per televisió i per Internet (www.barcelonatv.cat).

Dissabte, parlarem dâalgunes de les espècies invasores que aterren al nostre país per diverses vies i es fan un lloc dominant en els nostres hàbitats. Des de la rerapineda del Gavà, al Delta del Llobregat, Lluís Reales conversarà amb Joan Pino, botànic i professor dâ Ecologia de la Universitat Autònoma. Al reportatge, explicarem la història dâuna dâelles, la cotorra, potser inclús massa visible a parcs i carrers de Barcelona. I a la secció âEl científic responâ?, tornarem a parlar de canvi climàtic.

Al bloc de l'Einstein hi trobareu més informació sobre aquest tema i podreu enviar els vostres comentaris, punts de vista i opinions sobre el tema. Així mateix, podreu proposar temes per tractar al programa.

http://einsteinalaplatja.blogspot.com

Us animem a difondre aquesta informació i a participar en el debat al bloc.
Mira també:
http://einsteinalaplatja.blogspot.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa