Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[CAJEI] Manifest i Convocatòria de la Jornada contra l'especulació i en defensa de la terra. Demà a Sabadell.
12 abr 2007
Més info: www.cajei.net i info ARROBA cajei.net

19:00 h. â RODA DE PREMSA
Lloc: Plaça de lâAjuntament de Sabadell

19:30 h.- MANIFESTACIÃ
Lloc: Plaça de lâAjuntament de Sabadell
Lema: "Ni especulació ni destrucció, el jovent defensa el territori"


20:30 h. â ACTE POLÃ?TIC
Lloc: Plaça de lâAjuntament de Sabadell


22:00 h. â CONCERT
Lloc: Parc del Vallès (al costat de lâestació de Sabadell â Sud)
Preu: 7 euros
Més info: www.cajei.net i info ARROBA cajei.net

19:00 h. â RODA DE PREMSA
Lloc: Plaça de lâAjuntament de Sabadell

19:30 h.- MANIFESTACIÃ
Lloc: Plaça de lâAjuntament de Sabadell
Lema: "Ni especulació ni destrucció, el jovent defensa el territori"


20:30 h. â ACTE POLÃ?TIC
Lloc: Plaça de lâAjuntament de Sabadell


22:00 h. â CONCERT
Lloc: Parc del Vallès (al costat de lâestació de Sabadell â Sud)
Preu: 7 euros

MANIFEST:Ni especulació Ni destrucció
El jovent defensa el territori


Salaris irrisoris, contractes temporals, llocs de treball inestables i condicions laborals cada dia més precàries i discriminatòries. Aquesta és la realitat diària que estem patint els i les joves dels Països Catalans, veient-nos totalment incapaces dâemancipar-nos i dâafrontar lâelevadíssim preu de lâhabitatge, els avals que ens imposen i, en definitiva, el conjunt de condicions abusives i dâhipoteques vitalícies que ens exigeixen els bancs.


I és que multitud dâempreses promotores, constructores i immobiliàries sâestan dedicant a traficar (perquè no té un altre nom!) amb els nostres drets: amb el dret a un habitatge digne i amb el dret a disposar dâespais col·lectius, autogestionats i lliures de la tutela institucional.


Els empresaris protagonistes dâaquesta cadena especulativa són conscients de lâevident rendibilitat del seu negoci i saben molt bé que, malgrat les traves, algú o altre acabarà comprant: perquè disposar dâun sostre on viure no és un luxe, sinó una necessitat humana i essencial.


Però lâestafa i el saqueig que estem patint no acaben aquí. A més dâhipotecar el nostre futur, arrasen amb el nostre territori. Construeixen infrastructures innecessàries, destructives i perjudicials pel medi ambient, a esquenes de les demandes populars i obviant el rebuig ciutadà al carrer.


Especulació urbanística i destrucció del territori. Aquesta és, doncs, la crua realitat que estan recolzant les institucions i els polítics que ens haurien de representar, per comptes de respondre a la voluntat, a les necessitats i a les aspiracions del nostre poble. Menyspreen el nostre dret a viure dignament i responen, bàsicament, als interessos de les grans multinacionals i dels empresaris més corruptes del país.


En nom de tots els catalans i catalanes, els governs autonòmics i regionals dels Països Catalans continuen emparant lâespeculació, requalificant metres quadrats i pagant amb fons públics infrastructures que beneficien una minoria. Les autopistes dâEivissa i Mallorca, el Quart cinturó, la línia de Molt Alta Tensió i el Tren dâAlta Velocitat, projectes urbanístics com Marina dâOr, la sobresaturació de la costa mediterrània a base dâhotels i urbanitzacions, els camps de golf que satisfan els capritxos més absurds i elitistes,... són només alguns exemples il·lustratius de com lâinterès privat i el màxim benefici passen per davant de la voluntat popular i de les necessitats de la nostra societat.


La classe político-econòmica espanyola i catalana fa més de tres dècades que ens està venent lâEstat del fals benestar com a solució a totes les injustícies del passat. Però les noves generacions del país ja hem pogut tastar què amaga realment aquesta retòrica política reformista. Mentre pregonen lâhabitatge social com a sortida a la tardana emancipació del jovent, nosaltres estem assistint al trist espectacle de la subhasta dels nostres drets.


El jovent català ja no passa per lâembut de les mentides i de la passivitat: després de molts anys, lâEstat del benestar sâevidencia com la façana dissuassòria de les nostres aspiracions rupturistes i transformadores. La problemàtica de lâhabitatge i la destrucció del nostre territori tenen un origen comú: lâespeculació urbanística i territorial, fomentada per lâordre del mercat, per la llei de lâoferta i la demanda, per la cerca del màxim benefici i, en definitiva, pel sistema capitalista espanyol i francès i per la propietat privada sobre els recursos naturals dels Països Catalans.


Des de la CAJEI passem a lâacció i assenyalem als culpables dâaquesta situació. Cal enfrontar-se a tots aquells que sâestan aprofitant de les injustes regles del joc i dâuna classe política servil i venuda als seus interessos.


El jovent de lâesquerra independentista no ens quedarem de braços plegats, ¡ aquest divendres 13 dâabril sortim al carrer. Sortim a denunciar les agressions contra els nostres drets i a afrontar els atacs envers la nostra terra.


Ni especulació, ni destrucció.

El jovent defensa el territori!


Països Catalans, 13 dâabril del 2007

COORDINADORA DâASSEMBLEES DE JOVES DE LâESQUERRA INDEPENDENTISTA (CAJEI)
Mira també:
http://ww.cajei.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] Manifest i Convocatòria de la Jornada contra l'especulació i en defensa de la terra. Demà a Sabadell.
12 abr 2007
el primer cartell està distribuit:
1/3 informació més o menus política
2/3 informació d'un concert
malament comença la cosa, veurem com evoluciona...
Sindicat Terrassa