Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
El jovent amb la CUP!
11 abr 2007
L'Assemblea de Joves de Valls han fet públic un manifest titulat "El jovent amb la CUP!" on es fa una crida als i les joves perquè donin suport a la CUP, ja que consideren "és la seva aposta per una model de participació ciutadana real i vinculant, allunyat d’altres partits que utilitzen aquesta participació per legitimar les seves polítiques, quedar be de cara a la galeria i després fer cas omís del que s’ha dit en aquest procés".
El jovent amb la CUP!

Darrerament s’ha fet encara més visible l’enorme distància que hi ha entre la societat i la classe política actual. Mentre els polítics s’afanyen a fer el que sigui per mantenir les seves poltrones, molts sectors , sobretot els més joves, no se senten identificats amb una forma de participació política on primen els interessos econòmics i on no hi ha perspectives de realitzar canvis reals. Tot i així, encara resten veus rebels que defensen una altre manera de fer política, una manera on el poble recuperi el seu poder de decisió en tots els àmbits de la seva vida. Aquí és on entra en joc la política municipal, la més propera al ciutadà i on les candidatures que defensen un aprofundiment democràtic poden fer-se un lloc malgrat el boicot dels grans mitjans de comunicació i altres impediments de tota mena.

A Valls tenim la sort que des de fa un grapat d’anys una sèrie de persones lligades a diferents associacions del nostre poble han participat activament en un projecte que des d’un principi ha cregut en la política de base, en la transformació social i en un Valls socialment just, mediambientalment sostenible i nacionalment compromès. La feina diària i una pràctica política distanciada dels grans partits que han convertit la política en una menjadora, han fet que cada dia siguem més els que tinguem com a referent la Candidatura d’Unitat Popular. Una de les principals raons per la qual l’Assemblea de Joves de Valls vol fer una crida als i les joves del nostre poble perquè donin suport a la CUP, és la seva aposta per una model de participació ciutadana real i vinculant, allunyat d’altres partits que utilitzen aquesta participació per legitimar les seves polítiques, quedar be de cara a la galeria i després fer cas omís del que s’ha dit en aquest procés. La forma de fixar el programa municipal, feta mitjançant debats oberts a la ciutadania i a les associacions del poble, i el seu concepte de política, allunyat del personalisme dels partits oficials i fixat en el col·lectiu i en l’assemblearisme, són el camí a seguir per que el poble pugui recuperar la política de les mans de la colla de vividors que se l’han fet seva.

Cal afegir també que la CUP sempre ha tingut una postura coherent davant les agressions mediambientals, com per exemple amb l’oposició a l’autovia Reus-Montblanc. S’ha fet un fart de treballar per revitalitzar el barri vell i ha apostat clarament per la reconstrucció nacional dels Països Catalans. Entre d’altres, ha donat veu a les entitats del poble i ha presentat propostes per a millorar l’oci alternatiu del jovent. Com a joves ens toca remarcar també el tractament que ha tingut amb altres problemàtiques que ens afecten, com l’afany per poder garantir l’accés a un habitatge digne o per millorar el transport públic deficitari.

Aquestes només són algunes de les raons per les quals l’AJV vol donar suport a la gran feina feta per la CUP i pel conjunt de l’esquerra independentista a Valls. No acabarem, però, demanant el vot per la CUP a les municipals. Per nosaltres la democràcia és molt més que això. El que volem és que el jovent vallenc participi, construeixi alternatives i retorni a la política la dignitat perduda. Cal fer arribar la veu del jovent a l’ajuntament i això només ho podem fer amb la CUP. Gràcies a vosaltres hem recuperat la il·lusió i ara ja sabem que, entre tots i totes, podem fer realitat aquest somni.

AJV-CAJEI

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El jovent amb la CUP!
11 abr 2007
la politika no arriba enlloc, si no voleu veure als jerkis xk son un partit politik no vingeu ara em la cup la gran alternativa
Re: El jovent amb la CUP!
11 abr 2007
i dic jo, el jovent no pot votar o si poden votar que vagin pensant que ja no són tant jovent...
Re: El jovent amb la CUP!
11 abr 2007
Prou de propaganda electoral!
Re: El jovent amb la CUP!
11 abr 2007
Com deia l'Evaristo de la POlla Records...

Vota Herri Batasuna!
(i als PaÃ?sos Catalans la CUP)
Re: El jovent amb la CUP!
11 abr 2007
Amunt la CUP de Valls!
Re: El jovent amb la CUP!
12 abr 2007
No era l'Evaristo tambe que deia " Un patriota un Idiota"? I tambe el que deia "Por mucho que miro, no veo paises por ninguna parte"? i moltisimes mes... Si intentas fer servir a La polla per defensar qualsevol projecte electoral i/o nacionalista et surtira malament noi.
Re: El jovent amb la CUP!
12 abr 2007
Evaristo deia que votesim a Catalunya a la Cup????? Ah es clar... i Manolo Kabezabolo vol que votem a Saura.
Re: El jovent amb la CUP!
12 abr 2007
Au va, quins pesats!

Molt bon comunicat i a veure si tothom que esta organitzat i compromes amb el seu pais i la seva gent fa el mateix.

salut i cup!
Re: El jovent amb la CUP!
12 abr 2007
ho sento per tu, pero l'evaristo es (bueno, era) simpatitzant, colaborador i votant de herri batasuna (militant, no ho se pas). No te res a veure amb el "un patriota, un idiota", pq es referia a una altre cosa,
Sindicat Terrassa