Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Atenció: visita de Joan Saura a Manresa avui dimarts 10 d'abril
09 abr 2007
Avui dimarts 10 d'abril a les 18h arribarà en Joan Saura a la Casa de la Solidaritat i la Pau de Manresa.
Hi serà per presidir un acte d'homenatge a cooperants assassinats a Ruanda ara fa 10 anys. Parlant clar hi anirà per fer-se la foto. Estaria molt bé que s'hi anés per recordar la Núria Pòrtulas que ara és víctima d'en Saura i la repressió que ell comanda. És al carrer Saleses 10 de Manresa.
Mira també:
http://www.elsud.org/nuria
http://www.elsud.org/nuria

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atenció: visita de Joan Saura a Manresa avui dimarts 10 d'abril
10 abr 2007
Que aprenguin que alguns n'estem fins al monyo que ens facin aanr m a força de xoc contra el PP i després, uan manin, ens empresonin. tomates per al cap de la policia.
Re: Atenció: visita de Joan Saura a Manresa avui dimarts 10 d'abril
10 abr 2007
Un petit grup de gent han anat a les portes del recinte on es feia l'acte amb una pancarta on deia: IC-V empresona la solidaritat. Llibertat Juan i Nuri! Mentrestant s'han repartit octavetes explicatives als assistents a l'homenatge des de la part exterior del recinte ja que els maleïts mossos d'esquadra no permetien l'entrada al grup de joves, si no s'identificaven. Quan en Saura a arrivat amb cotxe se'l ha escridassat i s'han fet sentir crits per la llibertat d'en Juan i la Nuri.
Els i les responsables polítiques d'aquest maleït govern capitalista i repressor no són benvingudes. Ni a Manresa, ni enlloc!
Que la lluita no s'aturi.
Llibertat Juan i Nuri!
A terra els murs de les presons!
Sindicat