Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : amèrica llatina
Convocatòria a l´Encontre Internacional Anarquista en la Ciutat de Mèxic
09 abr 2007
La rebel·lia cavalca en els nostres cors, milions d'éssers humans, els invisibles, els pobres i els ignorants s'aixequen contra la dominació en tots els racons del planeta. Milions d'individus s'obstinen a donar la batalla per a defensar al gènere humà i al seu planeta; aquests milions es neguen a integrar-se al món global, al món de la democràcia i la pluralitat homogènia, poc els importa la ridícula era de la informació i de la infinitat de possibilitats, perquè ells són els que paguen el preu de la comoditat d'uns quants.



La ventegada de la insubmissió té una llarga tradició i aquesta eterna tradició es tradueix en coneixement, en un saber acumulat a través de segles de lluita. És aquest coneixement el que dóna a l'anarquisme la certesa que el seu camí és el correcte. Les noves formes d'organització han deixat molt enrere les velles forma de control de la rebel·lia, els partits polítics, els sindicats venuts, les escoles i universitats es pleguen al servei dels qui dominen i tot just queden mirant, perplexos, com la humanitat avança cap a l'emancipació sense líders i sense avantguardes.


La història de la humanitat és una història de rebel·lia, des que apareix la desigualtat apareixen les rebels, les il·legals i els somiadors, que s'obstinen a desafiar a l'ordre superior i no temen els càstigs divins ni les ridiculitzacions perquè han comprès que som creació de nosaltres mateixos, que som autocreació i que com a tals podem configurar un món basat en la llibertat i la igualtat.


En tots els temps i llocs s'ha lluitat contra la dominació i amb totes aquestes lluites es configura una herència d'incalculable valor, una herència que duu a individus i comunitats per una vereda perillosa i gairebé desconeguda, la senda de la rebel·lió.


I la nostra generació no pot quedar al marge d'això, no podem quedar-nos mirant com el món cau a trossos, esperant les condicions objectives o el cop de sort que ens dugui a l'emancipació, la llibertat no es busca, es construeix. Molt es parla de democràcia i llibertat, de progrés i futur, de benestar i equitat, de pluralitat i tolerància, però res d'aquest ridícul i atroç discurs pot observar-se en la realitat. Les paraules són només això, representacions. Per milions es conten les víctimes del progrés i la civilització.


Així com són moltes les formes de control, són múltiples les formes de la insubmissió. Cadascun en el seu àmbit contribueix a la destrucció d'aquest injust ordre social. A Amèrica, i a Mèxic en concret, creix el descontentament i malgrat de les ferotges ofensives de l'Estat i les multinacionals són milions els que es rebel·len dia amb dia. Aquesta lluita quotidiana i ancestral per l'alliberament ens obliga a prendre el nostre lloc en la construcció de la llibertat. L'experiència ens ha ensenyat que el millor camí per a l'emancipació és l'organització.

Però tota organització necessita el recolzament de les idees per a poder realitzar un treball efectiu i no contradictori, de tal manera que pugui no imposar sinó inclinar cap a la pràctica llibertària a les múltiples manifestacions de rebel·lia.


Per això, la Biblioteca Social Reconstruir convoca a individus i col·lectius a participar en un encontre internacional anarquista a realitzar-se el pròxim mes de juliol de l'any 2007 en Ciutat de Mèxic els dies 8 , 9 i 10.


L´Encontre es planteja tres objectius fonamentals (com proposta de la Biblioteca):

Primer. Encoratjar la discussió de les idees àcrates i sobretot la nostra formació en el nivell teòric. Per a això es proposa que en l´encontre es realitzi una taula de discussió sobre el passat, present i futur de l'ideari anarquista, sobre idees bàsiques i noves que ens ajudin a realitzar tant una anàlisi com una crítica seriosa de la societat actual.

Segon. Compartir experiències organitzatives basades en l'anarquisme. En aquest apartat individus i col·lectius poden compartir tant experiències com propostes d'organització, per a què els assistents posseeixin els elements necessaris per a l'anàlisi de l´abast i limitacions de les mateixes.

Tercer. L´Encontre i el que es pugui aprendre en aquest s'inscriuen en una sèrie d'esforços, que des de fa diversos anys individus i col·lectius realitzen, encaminats a la construcció d'una organització àmplia i forta que assoleixi unificar el treball dispers que realitzem des dels nostres respectius àmbits. Si les condicions ho permeten aquest escontre pot ser el punt de partida per a aplanar el camí a l'organització.


A partir d'aquestes tres premisses, que poden modificar-se, podran participar tots els col·lectius i individus tant en l'organització de l´encontre com en les taules del mateix. La present convocatòria no té l'afany d'aglutinar ni d'incloure en el grup convocant als qui participen, sinó el de treballar en conjunt amb absolut respecte a les inclinacions i autonomia de cada participant.


Els interessats poden acudir a la Biblioteca Social Reconstruir a les reunions preparatòries els dies dimecres (cada 15 dies, com proposta) a partir del 28 de març a les 17 hores o escriure al correu biblioteca ARROBA llibertat.org.mx o caravanalibertaria@riseup/.net



Llibertat i no violència.



PD.- A qui dominen una llengua que no sigui l'espanyol se'ls demana recolzin en les traduccions.



ALS grups o individus que assisteixin i no tinguin lloc per al seu allotjament se'ls demana confirmin amb anticipació per a proporcionar-se'l, en la mesura del possible.



La data específica, així com el calendari d'activitats es determinaran en les reunions preparatòries.



S'ha triat el mes de juliol perquè això permet que aquells que assisteixin a la Trobada Zapatista a Chiapas tinguin l'oportunitat de participar en el d'aquesta ciutat sense entorpir les seves activitats programades, ja que aquest encontre és independent de qualsevol organització no anarquista. Els llocs on es realitzarà són tres, fins al moment, però poden estendre's segons ho proposin col·lectius o individus.

This work is in the public domain

Comentaris

Convocatòria a l´Encontre Internacional Anarquista en la Ciutat de Mèxic
09 abr 2007
La Biblioteca S. Reconstruir, y eso lo saben todos los compas mexicanos, solo son unos pocos tipos, inoperantes, mediocatolicos, advenedizos de la AIT, que la pasan pidiendo dinero para poderse mantener a si mismos. Burocratas sin ninguna participacion popular ( ¿donde han estado durante los 9 meses de insumision en Oaxaca?) y que, seguramente ahora convocam unas jornadas "internacionales"... para engañar a algun desinformado que en su buena fe, tras ir a Oaxaca o Chiapas, pueda dejar algunos dolares o euros para poder mantener ese simulacro anarquista en el DF. Los anarkistas en Mexico estan en otras. No os dejeis el tiempo , y menos el dinero, con esos tipos cizañeros y catolico-sindicalistas en el mejor de los casos. o quizas, nadie pone la mano en el fuego por ellos, colaboradores para que las fuerzas del orden puedan fotografiasr detectar y visualizar a elementos internacionales que realmente si actuan de forma activa y responsable.
Boicot a esas jornadas inutiles e interesadas.
Anarkistas si, vividores catolico anarkos, no.
B.S:R. sois politicuchos cristianoides!!
09 abr 2007
La Biblioteca Social Reconstruir es un cancer en el centro del Movimiento LIbertario de Mexico y especialmente en el DF. Especialistas en no hacer nada positivo y quedarse con fondos de cualquier despiastado anarkista que llega a Mexico, en su puta vida han colaborado con el mov. anarkista real, sino solo con el virtual y espectacular....
Tras desacreditar e intentar sabotear a la extinta Fedaracion Anarkista Revolucionaria Amor y Rabia, tambien se han dedicado a mentir y manipular todo lo referente a otros grupos del DF ( JAR, CAMA, UPL...etc) y otros mas.
Pero su hipocresia cristiana reconocida,jesuitica, y el hecho de manejar una Biblioteca fundada y mantenida por un catalan hasta su muerte en el DF, hace que muchos pardillos pasen por alla. Los disfraces de los infinitos y rotativos anarkopunks que suelen figurar por alla dan el pego espectacular.


Y si alguno duda, que pregunte al movimiento real, no ficticio, anarkista mexicano, especialmente con los de Oaxaca y el DF.
En momentos en que la libertad y la vida de compañeros magonistas esta en juego, aparece este escrito .
LOS SERVICIOS DE INFORMACION DE LOS ESTADOS FUNCIONAN.



La Biblioteca Social Reconstruir es un cancer en el centro del Movimiento LIbertario de Mexico y especialmente en el DF. Especialistas en no hacer nada positivo y quedarse con fondos de cualquier despiastado anarkista que llega a Mexico, en su puta vida han trabajado en los mov. sociales radicales, por ejemplo en Oaxaca.
Tras desacreditar e intentar sabotear a la extinta Fedaracion Anarkista Revolucionaria Amor y Rabia, tambien se han dedicado a mentir y manipular todo lo referente a otros grupos del DF ( JAR, CAMA, UPL...etc) y otros mas.
Pero su hipocresia cristiana reconocida,jesuitica, y e

O los sevicios de informacion policial Mexicanos, que trabajan en serio y , ahora que han baleado a compas de OIDHO , ayer mismo en Xanica, y tienen encarcelados a compas del CIPO, desde septiembre pasado, pues tiran mierda aprovechando la antigua imbecilidad de algunos supuestos libertarios estupidos, comeflores, engreidos, chupopteros y cizañas.
No creais en las infamias del texto anterior.
Y si alguno duda, que pregunte al movimiento real, no ficticio, anarkista mexicano, especialmente con los de Oaxaca y el DF.
En momentos en que la libertad y la vida de compañeros magonistas esta en juego, aparece este escrito .
LOS IMBECILES Y LOS PROVOCADORES SON INEVITABLES EN INTERNET
LOS SERVICIOS DE INFORMACION DE LOS ESTADOS FUNCIONAN.
Ateneu LLibertari Nura
NI MANDAR NI OBEDECER!!
VIVA TIERRA Y LIBERTAD !!
Sindicat Terrassa