Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: corrupció i poder : ecologia : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
adhereix-te a la campanya ESTÀ TOT FATAL!
04 abr 2007
Adhereix-te a la campanya ESTÀ TOT FATAL, com a col·lectiu o individualment. Posa un banner al a teva pàgina web, prepara la teva acció i fem difusió de la setmana de lluita.
nena flor.png
ESTÀ TOT FATAL :Passem a l'acció!

Setmana de lluita en defensa del territori i contra l'especulació del 14 al 20 de maig de 2007.


La idea no és fer un llistat de tota la gent que pot subscriure el manifest. Si no intentar que a tot arreu es vegi durant la mateixa setmana el lema ESTÀ TOT FATAL en defensa del territori i contra l'especulació a través d'accions, actes de qualsevol tipus i moviment.

El proper 21 d'abril serà la presentació pública. Havia de ser al CSO la Resposta de Terrassa, recentment desallotjat, però aviat es confirmarà un nou espai.

No es vol que sigui una setmana de lluita exclusivament barcelonina-metropolitana i s'està animant a tot tipus de col·lectius a que facin alguna cosa al seu poble, barri, comarca, etc.


: : : : : : : : : : : : : : :
MANIFEST DE LA SETMANA DE LLUITA

Com sabem, els interessos d'enriquiment de les màfies del ciment i del turisme de masses, i dels centres de poder econòmic públics i privats, ens condemnen a una existència cada vegada més precària. Tanmateix, cada vegada són més les veus de persones i col·lectius que s'aixequen per denunciar aquesta situació.

Per això, alguns d'aquests col·lectius considerem que és important crear punts de trobada on evidenciar de forma activa que els conflictes particulars als que estem fent front cadascú no són casos aïllats, i que som moltes les que estem plantant cara a l'especulació i la destrucció del nostre territori.

Així, estem convocant aquesta setmana per evidenciar i denunciar :

- La destrucció del territori . A través de la construcció d'infrastructures destinades a afavorir les mans privades; mitjançant processos d'urbanització i creació d'espais d'oci massiu que tenen ben poc a veure amb les necessitats de la població; de la extensió d'un model d'agricultura industrialitzada, que provoca la desaparició, i no només, del nostre patrimoni ecològic, etc.

- L’elitització i destrucció de barris, viles, pobles i comarques que es concreta en la privatització de l’espai públic, en la construcció de grans centres i àrees comercials i de grans edificis “emblemàtics� i faraònics amb finalitats especulatives; a més de moltes altres infrastructures urbanes, POUM’s, plans directors, etc.

- El creixement de la maquinària especulativa que impedeix l'accés a l'habitatge i als espais col·lectius de creació i expressió popular, en contrast amb la febre constructora.

- La repressió, la criminalització mediàtica i el silenciament com a única resposta als sectors populars que han decidit fer front a aquesta situació.

I emmarquem aquesta setmana en plena campanya electoral per a la vegada denunciar el paper actiu de les institucions en aquests processos. Es busca posar en primera plana els veritables problemes socials existents, que els circs mediàtics de les eleccions sempre pretenen amagar.

Si el IV cinturó destrueix el teu poble; si la MAT amenaça amb passar sobre el teu cap; si un pla urbanístic fa desaparèixer les darreres hortes de la teva vila; si el TAV divideix el teu barri; si et fan fora de casa per construir pisos de luxe als que mai podràs accedir, si ja no trobes un sostre on viure…

Si veus que està tot fatal…

Decideix un dia de la setmana (o tota), i fes la teva acció!
Mira també:
http://www.estatotfatal.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: adhereix-te a la campanya ESTÀ TOT FATAL!
04 abr 2007
passem a l'acció!!

vinga gent, animeu-vos
l'especulació no fa vancances
i la lluita no dóna treva!
Re: adhereix-te a la campanya ESTÀ TOT FATAL!
05 abr 2007
ànims a la penya com aquesta que s'ho està currant per plantar cara
si encara no heu pensat la vostra acció, comenceu a fer-li voltes, pq l'ocasió no es pot deixar escapar
totes unides contra l'especulació i la destrucció del territori!
Re: adhereix-te a la campanya ESTÀ TOT FATAL!
05 abr 2007
Tantes persones treballant en assamblees, cada una amb el seu conflicte, procurant aturar, difondre i/o convetent allò que ens afecta. Evidenciem els conflictes, tots, seguint en les nostres lluites i coincidint durant una setmana. Si no ens volen escoltar, fem-nos sentir

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more