Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : mitjans i manipulació
Sisplau, apaguin les llums de la sagrada família i tanquin l´aixeta de Bcneta!
02 abr 2007
Fa uns mesos, els mass merda es van fer ressò i amplificar la convocatòria d´una apagada general de cinc minuts per a lluitar simbòlicament contra el canvi climàtic. Les portades del dia després en gran fotos esbombaven lo xupiguayalternativa que havia tornat a ser bcn:

http://www.telenoticies.cat/pnoticies/notItem.jsp?item=noticia&idint=171

Bé, ahir a la nit, diumenge cap ales 23h de la nit, caminant prop de la sagrada família, m´adono de la gran llumenària que hi havia al cel... Quan vaig estar davant de la sagrada família em vaig quedar parat: Grans i potentíssims focus il-luminaven el temple pels quatre costats. Ja no sols la contaminació lumínica que es provocava i les molèties als veïns sinó: què passa, què estem davant d´una altra política d´aparador, de cartró pedra de l´ajuntament en matèria d´ecologisme?.

Per a fer-se la foto apaguen cinc minuts, però els 364 dies restants de l´any a contaminar i a consumir kw?.

I no sols és això, quants de m3 es gasten diàriament d´aigua potable per a regar els carrers de bcn?. Sí, aquells carrers on els camions que aprofiten l´aigua freàtica no poden passar i veus com els petits cotxets de bcneta! connecten la manguera a la xarxa d´aigua potable i vinga litres i més litres llençats al carrer... i reguen fins i tot després de que hagi plogut!.

Només dir: sisplau, senyors/es de l´ajuntament de bcn: apaguin les llums de la sagrada família i tanquin l´aixeta de bcneta!.

Gràcies.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat