Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Paraules per la Pau en temps de penitència
01 abr 2007
amb el d'avui, 73 primers diumenges de mes de concentració antimilitarista sense interrupcions. Però, avui, hi havia acte de "gala" a la casa gran i algú s'ha recordat de nosaltres i ens ha enviat la guardia urbana per demanar papers, identificacions, etc.
public.jpg
converses3.jpg
kabuki4.jpg
Aquest diumenge hem fet, de nou, Paraules per la Pau, la concentració de cada primer diumenge de mes contra la presència de vaixells de guerra al port de la ciutat i contra el militarisme, a partir de la creació d'espais de pau i art. El mes passat vam cel·lebrar el sisè aniversari de Paraules per la Pau. 72 concentracions sense interrupció des de març de 2001.

Aquest diumenge ens ha ajudat a crear espais de pau i art el grup Kabuki que ens ha ofert actuacions de mímica i amb "diàvolos".

En el temps transcorregut des de març de 2001 hem mantingut converses i reunions amb els grups municipals a l'oposició i amb l'alcalde per tal de traslladar-los el nostre rebuig a la presència de vaixells de guerra en el port de la ciutat. Els hem traslladat, també, més d'una vintena de propostes per impulsar la cultura de pau a Tarragona. Des de que vam lliurar les reivindicacions l'Ajuntament no ha recordat que existim i no ha contestat.

Malgrat això, avui hi havia algun acte relacionat amb la Setmana Santaa l'Ajuntament i, sembla, s'han recordat que seguim reivindicant coses que, sembla, no els agraden per la qual cosa, després de 72 actes, han enviat agents de la guardia urbana a demanar permisos, identificacions, etc. Evidentment, hauríem preferit que ens haguéssin recordat per contestar a les nostres peticions.

Podeu veure fotos de l'acte a la web de la Coordinadora http://usuaris.tinet.org/tgnapau (disculpeu l'existència d'algun problemà amb els accents que resoldrem tan aviat com sigui possible).
Mira també:
http://usuaris.tinet.org/tgnapau

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Paraules per la Pau en temps de penitència
01 abr 2007
Felicitats per l'aniversai. Sis anyssón una passada dins de l'àmbit antimilitarista i de qualsevol moviment social.
Sindicato Sindicat