Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder
Le Pen escala punts als sondejos i s'acosta als resultats del 2002
31 mar 2007
El candidat ultradretà ja té una intenció de vot del 15% de cara a les presidencials
Àlex Vicente
El candidat d'ultradretà a les presidencials franceses, Jean-Marie Le Pen, va viure ahir un notable ascens als sondejos, després que els violents incidents dels últims dies a París hagin aconseguit desviar la campanya cap al tema de la inseguretat ciutadana.

Segons un estudi de l'Institut CSA, el president del Front Nacional tindria una intenció de vot del 15%, dos punts més que la setmana passada i només 1,9 punts per sota del seu resultat del 2002, quan va aconseguir accedir a la segona volta. Sarkozy es manté estable en un 26% i Royal baixa fins al 24'5%.

Aquests resultats arriben després de la revolta de dimarts a l'Estació del Nord de París, quan uns 200 joves van enfrontar-se durant vuit hores a la policia després de la violenta detenció d'un home d'origen congolès que viatjava sense bitllet de transport i havia atacat les forces de seguretat agressivament.

La inseguretat ciutadana, que ja va marcar la campanya del 2002, ha tornat a convertir-se en el centre de la discussió preelectoral. Fins ara, el tema havia passat força desapercebut, potser perquè incomodava tots els candidats.

Des de dimarts, l'esquerra culpa l'exministre d'Interior i candidat de la dreta, Nicolas Sarkozy, d'haver crispat el clima social i d'haver fet que augmentessin els atacs violents, com demostra l'estadística. Però els analistes apunten que Sarkozy, que denuncia repetidament el "laxisme" de l'esquerra, podria sortir-ne beneficiat gràcies a la seva política de mà dura amb els violents, com ja va passar després de la revolta als suburbis del 2005.
Mira també:
http://www.avui.cat/avui/diari/docs/index4.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Le Pen escala punts als sondejos i s'acosta als resultats del 2002
31 mar 2007
la veritat és trist que un Sr. com Le Pen, tingui una intenció de vot prop del 15%, però al cap i a la fi no m`extranya, tenint en compte la inoperància política dels polítics de l`esquerra, de no donar solucions reals als problemes que realment preocupen als ciutadants.

Anem a Catalunya, és increible, com un post, com indymedia, fagi molta publicitat contra el feixisme de postal o els feixismes de nens de 15 anys, i encara avui día no tingui un apartat o una secció on es informi del verdader enemic que poc a poc s`apropa.

PLATAFORMA PER CATALUNYA; partit liderat pel ultra Josep Anglada.
www.pxcatalunya.com

A les properes eleccions municipals presentaran 35 candidatures arreu de Catalunya. Avui dia tenen 4 regidors s`espera que treguin prop de 30 regidors.

Aleshores encara estarem la societat i els adults pendents de lo que fan 4 "neonazis" d`escaparate?? sou patètics vosaltres!!

Davant la inoperància de l`esquerra i de la societat civil, l`esser humà busca respostes als seus problemes. Ja sigui Le Pen, Anglada, o s`ha puta mare!!
Re: Le Pen escala punts als sondejos i s'acosta als resultats del 2002
01 abr 2007
Ja us agradaria que us l'anéssim a liar, eh?
Anglada! Que s'et veu el llautó!

Obviem als pringadetes, és la nostre millor arma contra els grupúsculs...
Re: Le Pen escala punts als sondejos i s'acosta als resultats del 2002
02 abr 2007
temps al temps...
Sindicato Sindicat