Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : especulació i okupació
[Gràcia] Crònica de la manifestació de divendres
31 mar 2007
PROU AGRESSIONS FEIXISTES!

EL CASAL POPULAR ES QUEDA A GRÀCIA!

Avui dia 30 de març de 2007, l´Assemblea de Joves de Gràcia (AJG) hem convocat una manifestació a les 20 hores a la plaça del Diamant, com a mostra de rebuig a l´atac que va patir el Casal Popular de Gràcia la matinada del passat dimecres 28 de març i la posterior actitud irregular mantinguda pel Districte del barri i dels Mossos d´Esquadra.

La manifestació ha començat puntual i ha enfilat el seu recorregut dirigit cap a la plaça Rius i Taulet, passant per diferents places i carrers de la vila. Durant la manifestació s´han pogut sentir crits de suport al Casal Popular i a favor de l´okupació.

Quan ha passat per davant del Casal, s´ha despenjat una pancarta en la que es podia llegir "El Casal Popular resisteix". La gent ha pogut observar les diverses destrosses originades per l´atac amb foc. Seguidament la manifestació s´ha dirigit cap a la la plaça de Rius i Taulet on ha finalitzat amb la lectura d´un manifest dalt de l´escenari preparat per un concert del Tradicionàrius.

Des de l´AJG volem anunciar que seguirem lluitant i donant vida al Casal malgrat les agressions feixistes i la seva impunitat.

CASAL POPULAR ENDAVANT!

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!

AJG-CAJEI (www.cajei.net)
Mira també:
http://www.cajei.net

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa