Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Desallotjat el CSO La Resposta
30 mar 2007
Avui divendres 30 de març ,després de tres mesos i mig d'okupació, a primera hora del matí, un desplegament de mossos d'esquadra i agents de la policia municipal acompanyats d'una ambulància i agents de la brigada d'informació han desallotjat el centre social okupat La Resposta, sense previ avís, amb l'argument d'un desallotjament preventiu.
Davant dels fets, diverses persones s'han anat concentrant al carrer i han estat identificades i posteriorment, un cop la brigada d'informació s'ha endut el que volia, sense notificar el què, s'ha permès l'entrada d'unes poques companyes a treure material dels tallers i de la rehabilitació de l'espai.

No és necessari dir, que tant sols és el desallotjament d'un espai, les nostres inquietuts i tot allò que reivindiquem okupant espais (el dret a l'habitatge, l'especulació del sòl, la falta d'espais populars, la denúncia a la propietat privada, etc.) són raons que ens han portat i ens portaran a seguir okupant.

Una vegada més veiem com els mossos d'en Saura i els jutjats de Terrassa es posen de part dels propietaris, immobiliaries i del capital. Posant els interessos econòmics per davant de les necessitats socials com la falta de vivenda o d'espais on poder realitzar activitats lliurement.

Per tot això i més us convoquem aquesta tarda a les 20:30h. davant l'ajuntament de Terrassa per denunciar l'especulació i el desallotjament d'avui.

CAP AGRESSIÃ SENSE RESPOSTA!!!
QUAN VIURE ÃS UN LUXE, OKUPAR ÃS UN DRET!!!
NO PODRAN DESALLOTJAR LA CULTURA POPULAR!!!

Assemblea del CSO âLa Respostaâ?
30 de març del 2007
Mira també:
http://www.kasalet.org/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=50

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Desallotjat el CSO La Resposta
30 mar 2007
Les fotos del desallotjament les podeu veure aqui:

http://laresposta.org
Sindicat Terrassa