Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : criminalització i repressió : laboral
Plataforma de Treballad@rs de Correus:Seguim lluitant,Seguim creixent
29 mar 2007
SEGUIM LLUITANT SEGUIM CREIXENT!!!

Hola comp@nys.

Diumenge passat, milers de treballadors de Correus vam tornar a sortir al carrer per a exigir un salari, unes condicions de treball dignes i un Correu Públic i de Qualitat.

Amb una important assistència i en un ambient festiu i animat s'han desenvolupat les cinc manifestacions convocades per la Plataforma de Treballadors de Correus. L'assistència apróximada a aquestes manifestacions ha estat de, 100 companys a Santiago de Compostel·la, 200 a Barcelona, uns 250 a València, 500 a Sevilla i 1000 a Madrid.

Aquestes manifestacions simultànies representen un significatiu avanç en les mobilitzacions que està duent la Plataforma, doncs per primera vegada s'estén la convocatòria a cinc ciutats, i la resposta ha estat bastant positiva.

A les Manifestacions han acudit bastants mitjans de comunicació, tant premsa escrita, ràdio i televisió. Que tinguem confirmat la notícia ha sortit en el telediari de TVE1, Canal Sud i TV3. A més d'en diverses emissores de ràdio i periòdics.

En la nostra pàgina web http://correosenlucha.spaces.live.com/ podeu veure fotos de les cinc manifestacions que anirem ampliant en nombre a mesura que les anem rebent.

És de destacar la il·lusió i el lliurament amb la qual han treballat els companys que han organitzat les Manifestacions en les diferents ciutats, sobretot aquells per als quals aquestes suposaben, la seva primera convocatòria. Enhorabona, companys!.

Durant les manifestacions s'han cridat amb força lemes molt sentits pels companys, que denunciaven els salaris de misèria, la traïció dels sindicats del sistema, la solidaritat amb els acomiadats, la precarietat laboral i la defensa del correu públic, entre uns altres. Veus que reflecteixen el veritable sentir dels treballadors de Correus.

Una vegada més, li hem demostrat als quals pensaven que la nostra lluita era flor d'un dia, que cada vegada som més, en més ciutats, més convençuts i més decidits a seguir cap a davant.

I la pròxima cita, ja s'albira en l'horitzó, el 10 de Juny, tots A Madrid.

Ànim companys, la lluita per la nostra dignitat i pel nostre futur, CONT�NUA.


LA LLUITA QUE ES PERD ÉS LA QUAL NO ES COMENÇA!


Marcos. Plataforma de Treballadors de Correus

Plataforma de Treballadors de Correus
Oficina de Correus, 41089-Montequinto (Sevilla)

plataforma@correosenlucha/.és http://correosenlucha.spaces.live.com
Mira també:
http://correosenlucha.spaces.live.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa