Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Inaugurem la Biblioteca !!!
29 mar 2007
Us invitem a l’acte d’inauguració de la biblioteca de l’Ateneu Santboià que tindrà lloc el proper dissabte 31 de març a la terrasseta de l’Ateneu
para internet.jpg
BIBLIOTECA LIBRO 3.jpg
INAUGUREM LA BIBLIOTECA!!!

Us invitem a l’acte d’inauguració de la biblioteca de l’Ateneu Santboià que tindrà lloc el proper dissabte 31 de març a la terrasseta de l’Ateneu. Després de mesos de feina: netejar la biblioteca, penjar-hi prestatges, buscar llibres, classificar-los, muntar els ordenadors........ per fi ens disposem a obrir la biblioteca a totes aquelles persones que vulguin utilitzar-la.

La biblioteca consta de dues sales amb les parets plenes de coneixements i diversió, a la primera hi podem trobar enciclopèdies i diccionaris, col•leccions temàtiques de ciències socials i de ciències naturals, novel•les juvenils i contes per a nens, material didàctic divers, art, còmics i revistes. A la segona sala hi tenim per una banda el gruix de la novel•la i per l’altre el assajos. La novel•la està separada en tres categories segons la llengua utilitzada per en la l’edició original de l’obra, i dins de cada categoria està per ordre alfabètic de l’autor. Els assajos estan classificats per la temàtica del contingut, hi ha biografies, economia, sociologia i història entre d’altres categories. Inicialment la biblioteca estarà oberta de dilluns a dijous de 19:00 a 22:00 i divendres de 9:00 a 12:00, però ens agradaria que amb la col•laboració de tots i totes ven aviat la puguem obrir també altres estones. S’articularà un servei de préstec del material i podrem gaudir alhora de dues sales per l’estudi i la lectura.

El dissabte 31 ens espera un espectacle de cuenta-cuentos, una visita guiada per la biblioteca i un dinar popular amb paella multitudinària. Durant tota la jornada les sales estaran obertes a l’esbarjo.

Us animem a participar d’aquest nou espai cultural autogestionat.

L’ATENEU ES QUEDA AL POBLE!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Inaugurem la Biblioteca !!!
29 mar 2007
Moltíssimes felicitats des del Prat.

Vaja currazo que us heu fotut, perque després diguin els llestos de sempre.

L'Ateneu es queda!!!!
Baix en lluita
Re: Inaugurem la Biblioteca !!!
29 mar 2007
felicitats, però no costa res no fer faltes d'ortografia
Re: Inaugurem la Biblioteca !!!
30 mar 2007
Igualment felicitats.
I viam si podem començar a escriure els textos integrament en català, que aquest bilingüisme em recorda al de C's..

Salut i endavant!
Re: Inaugurem la Biblioteca !!!
30 mar 2007
a veure si deixem de ser tant gilipolles, que tampoc costa res. si el que trobeu més important del curro que s'han fotut i de la inauguració d'una biblioteca popular són les faltes d'ortografia i si hi ha bilingüisme, doncs res, au i a pastar fang.

felicitats per a la gent de l'ateneu santboià
Re: Inaugurem la Biblioteca !!!
31 mar 2007
No crec ni que n'hi hagi, de bilingüisme. Suposo que els surt tal com raja. n'hi ha que, per diverses raons, no dominen gaire la llengua catalana, i en comptes de fer-ho malament en català o esperar que algun company els ajudi a traduir algun text, doncs tiren pel dret i ho fan com poden.

No sóc del col·lectiu, però en coneixo alguns, i crec que els hem de felicitar per la feinassa que han fet aquests dies.

Parlant de coses sense saber-ne gaire -ni les cirumstàncies en què han hagut de fer el projecte, ni les hores que han invertit...- esteu, de fet, desprestigiar la normalització del català o tenir-ne una visió molt simplista. Així que no desanimeu tant la gent que fa coses i informeu-vos-en, del que dieu, abans de fer els comentaris.
Voleu Llibres ???
10 abr 2007
Felicitats per aconseguir transformar un edifici en runes en un lloc cultural, espero que serveixi d’exemple per callar les critiques de tots els que miren els moviments socials com a drogates que es volen estalviar el lloguer.
Tinc un munt de llibres que potser us podrien fer servei, si us interessen envieu-me un mail i ja ho arreglarem.

Salut !!!
Sindicato Sindicat