Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
LLIR ENTRE CARDS
El Jordi
Salvador Sostres
Fa poc va sortir una enquesta que deia que els joves prefereixen ser funcionaris que empresaris. Conec molts d'aquests joves rendits a la vulgaritat, ja avui molt més vells que tota l'edat que amb el temps tindran. Conec molts d'aquests joves comunistes, que pensen que algú els deu alguna cosa, que es passen el dia queixant-se, que no donen les gràcies per res ni a ningú i que reclamen tots els drets del món sense a canvi adquirir cap compromís ni cap responsabilitat. És veritat que la joventut dels nostres temps està especialment tacada per joves paràsits, per joves sense cap mena de voluntat de grandesa i de caràcter inconsistent, líquid. Els joves manifestants, els joves okupes, els joves que pertanyen a organitzacions de joves, els joves que pertanyen a organitzacions de joves pagades per les administracions: tanta, tantíssima misèria moral. Enmig de tot aquest panorama hi ha excepcions lluminoses, petits luxes per a la humanitat. He parlat de vegades d'alguna d'aquestes excepcions i avui vull tornar a fer-ho. El Jordi és el Jordi Prenafeta i és el propietari del Sastre Verd, que es dedica a vendre tota classe de mobiliari i accessoris per al jardí. El primer centre l'obrí a Cabrera, just al costat de l'autopista d'anar a l'Hispània. L'èxit de l'empresa va ser tal que ja la setmana passada va inaugurar la segona botiga, aquesta vegada a Sant Cugat. Si el centre de Cabrera s'assembla a una gran superfície, amb centenars d'articles per amunt i per avall, la botiga de Sant Cugat és més petita i més delicada, més cool, com la gent d'un dels pobles de més nivell de tot Catalunya. El Jordi és la demostració que no és que siguin temps difícils, sinó que hi ha molt gandul i molt imbècil. El Jordi és la demostració que hi ha premi per a l'esforç i que sempre val la pena intentar-ho.


Queixeu-vos-en al Síndic de Greuges:


https://www.sindic.cat/cat/consul_queixa_formulari.asp
Mira també:
http://desdosona.livejournal.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
Mooooola!
Hace unos añitos ya que esa eterna rivalidad genracional se está recrudeciendo y volviendo en una verdadera criminalizacìón de la juventud. Está bien poder leer así en poco trozo esas ideas sobre "el joven" imbecil, gandul, protestaportodo, parásito, irresponsable... que no contento con eso encima se asocia! y es "un" joven imbecil y gandul pero además colectivamente! Qué desvergüenza!!

Mola además esa idea que supura el artículo: solo es persona merecedora de respeto un modelo de joven empresario, simpre en masculino faltaba más. Las personas que trabajen en sus tiendas por cuatro perras ya son gentes deleznables que casi se merecen que se les explote ¿o qué?
Re: Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
Però no coneixeu ja a aquest feixista del Sostres. Les sigles SS ja li escauen bé, no feu cas a aquest amargat que sortia a l'edificant Cronicas Marcianas i que tots els articles que fa són pura bazofia com el diari on li permeten fer-ho. Ni puto cas a aquest nen de classe alta, pijo, prepotent i tan dretà com la majoria de convergents. Són joves que pensen com vells feixistes, no com vells en general, perque tots sabem que les generacions no s'adscriuen a cap ideologia concreta. Un conservador ho serà sempre i viceversa.
Re: Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
Jo ja no m'indigno del que pugui escriure aquest pertorbat. El preocupant són la gent que li riuen les gràcies i el paguen per escriure coses així.
Els de la "Ceba Catalana" més reaccionaria, que ara van per el món de superliberals.
La queixa crec hauria d'anar dirigida al diari. Però és inútil, ja que el seu director Vicent Sanchis pertany a la mateixa secta que Sostres, la Fundació Catalunya Oberta (oberta de cames, suposo) i que reuneix al més ultra de CIU i afins: LLuís Prenafeta, Joan Oliver, Xavier Sala Martin, etc.
Re: Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
Doncs francament, deixant de banda la forma, en el fons té raó en moltes coses. Si per mi fos, eliminaria la figura del funcionari. Què és això de tenir una plaça en propietat de per vida?

I bé, també és cert que hi ha gent que s'ha fet forta davant de les adversitats i amb molt d'esforç ha innovat i creat empreses. Gent així és la que fa que un país creixi i vaig endavant, i no pas els ploramiques i pusil.lànims de sempre que no fan més que culpar als altres de les seves misèries.
Re: Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
Per cert, el títol de la notícia diu "Contra els joves, article a l'Avui". Entenc que no és un artícle contra el joves, sinó a favor dels joves emprenedors i en contra de la mentalitat de funcionati que tant mal està fent a aquest país.


Una altra cosa, de què exactament voleu queixar-vos al Síndic de Greuges? De què no us agrada l'article? De què no us agrada en Sostres?
Re: Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
Gent així no "fa que un país creixi" fa que creixi el sistema capitalista uqe no és el mateix. Per tu el país ha de ser competitiu per mi ha de ser combatiu.

I que és això de jove emprenedor, cal ser empresari per ser-ho? o les iniciatives de molts joves d'aquests que ell denomina okupes, manifestants, d'organitzacions no fan feina i no emprenen projectes? Qui són els ploramiques? el Sostres no ho és? que sempre s'està queixant des de la seva mentalitat neopijofatxa
Re: Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
Mola!!!
Manana dejo de okupar i me voy a la Caixa a perdir un prestamo para abrir una tienda de jardineria!
Re: Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
En què es diferencia la Cope del Santos de l'Avui del Sostres. Tots dos són sionistes, ultracapitalestes, funcionen per tòpics, per projeccions psicològiques... Suposo que és qüestió de barra: un s'aixopluga en una bandera d'una barra i un altre en una de quatre barres.

Ben pensat, el Jiménez los Santos és més progre que el Sostres: si més no, no és masclista, ni menysprea la gent per la seva aparença física...

Però, en canvi, a aquest Sostre, i al diari que li publica les seves collonades plenes de prejudici, ningú no li fa boicot, ni hi ha mocions d'Ajuntaments declarant-lo persona non grata... Suposo que és el "nostre" cabró.

Per cert, quins comentaris se'n fan per aquestes contrades. A mí sí que m'agradaria ser funcionari per poder gaudir de les seves condicions laborals, que, tot i que no siguin òptimes, són molt millors que les que gaudim els que treballem en el sector privat, per exemple, en les botigues i empreses del Jordi Prenafeta i de tots els amics d'en Sostres. A què treu cap, doncs, això de funcionar com tòpics i demanar que s'hagi d'acabar amb les condicions laborals dels funcionaris? Merda reaccionària. Fa por que per aquestes contrades es comencin a dir ximpleries plenes de prejudicis com aquestes.
Re: Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
Home, super BAH! ja trobàvem a faltar que no sortissis en defensa de aquests "pijos" neoliberals. Una pregunta tu que estàs en el cas, aquest jove emprenedor, Jordi Prenafeta, no serà familiar del Lluís Prenafeta aquest altre gran emprenedor que va arruïnar diverses empreses
(Typel, al costat del Mas, L'Observador)
Meritocràcia????????
Gràcies xato!
Re: Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
JAJAJAJA
MENTALITAT NORD-AMERICANA.
SI SI JO EN LLOC DE CREAR UNA EMPRESA ESPERARE EL MEU PRINCEP BLAU.
Re: Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
Caldria sapiguer qui es el papa del jordi????????
Re: Contra els joves, article a l'Avui
29 mar 2007
El pare és el Prenafeta de CIU, secretari general de Presidència al 80,, jutjat per corrupte (Banca Catalana i altres) i perseguit pel fical Jimenez Villarejo. El nacionalisme va vendre allò com una persecusió contra Catalunya, i molts ho van comprar.

El Sostres és un neolliberal salvatge com tota la nova camada de CiU: Pujols Jr,.Prenafetas, Madis, etc. Els fills de l'amo que reclamen Catalunya com el seu xiringuito perdut a mans de sociates xarnegos.
vint
29 mar 2007
al clatell

^^
Sindicat Terrassa