Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: @rtivisme : antifeixisme
Torna aviat
28 mar 2007
torna-aviat.jpg
Cada cop hi penso, se m'esborrona l’ànima i perdo el seny, el cor, i fins hi tot la vida. Aleshores sento la fredor als ulls i la buidor del temps, com un gemec ofegat i esfereït: l’ahir, mai més.

Talment com si una veu trenqués el gorg del glaç, sembla com si la foscor fugís d’arreu i aparegués de sobte per entebolir el passat. Heus aquí, esclat de goig, estel del cor… heus aquí, que encara hi ets i ja et trobo a faltar.

Però l’espurna creix de matinada, i un somni torna a cada nit: vet-ho-aquí que hi ha un estel que es lleva i s’enfila en mig del cel —no té pas por de no trobar-me—, no hi fa res que sigui lluny… ambdós sabem que hi ha un indret ón el record no dorm, un indret màgic de debò, ón el neguit no es ben rebut… hi ha un lloc ón res no ha canviat, i tot roman com quan tu eres tu, i jo només el teu reflex.

(escrit per en Jaume d'Urgell, a Madrid, el març de l'any 2007)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Torna aviat
29 mar 2007
no ho sabia jo k indymedia servis x convocar els morts? De tota manera d'una forma ben bonica!!

Pero k té d'important Francesc Macià, que no ho tinguès Carlos Ruiz que visquè en dates similars pero clar era un obrer i no un maleït pijo k deia defensa les classes populars sense haver-ne format mai part d'elles.

Qui no trepitja el carrer no té dret a gestionar-lo. Qui no treballa no té a dret a der política.
Re: Torna aviat
29 mar 2007
o podria també invocar el record de la Núria Pòrtulas que es ven viva i demanar-ne la llibertat.
Potser però el retindrà el fet de que no es pot criticar a gent del propi partit, coses de la partitocracia
Re: Torna aviat
29 mar 2007
Vaaya parida això de Francesc Macià, però sds, millor que callis perquè pel que veig no tens ni puta idea de tot el que va fer Macià pels treballadors, independentment d'on vingui, i quan creixis també pots anar deixant córrer aquesta retòrica de "callejero" que ja cansa. Trepitjar el carrer només et dóna dret a netejar-lo.
Sindicato Sindicat