Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : pobles i cultures vs poder i estats : dones
[CAJEI] L'Assemblea de Joves de la Plana Baixa es dóna a conèixer davant 150 persones en una exitosa presentació
28 mar 2007
presentació [800x600].jpg
P1010046 [800x600].JPG
P1010033 [640x480].JPG
Extret de http://ajovespb.ppcc.cat/


Després de mig any d'existència, l'Assemblea de Joves de la Plana Baixa (abans de Vila-real) va celebrar dissabte passat la seua presentació oficial en un acte que va aconseguir la presència de vora 150 persones. L'acte va saber unir la festa i el bon ambient amb la política i el compromís pel país. Cap a les 19.30h es van obrir portes i va començar l'actuació de Nummen, d'Onda, i després Almorranes Garrapinyaes de la Plana Baixa. En acabar la part lúdica es va passar a la política, on Clara Miravet, militant de l'AJPB i Hèctor Serra, portaveu de la CAJEI al País Valencià van explicar el nostre projecte, a nivell local i nacional, respectivament.


Per acabar d'arredonir la nit, vam sopar i xarrar amistosament fins l'hora de l'acomiadament. Des de l'AJPB valorem molt positivament aquest exitós acte i a partir d'ara ens toca treballar per consolidar-nos i portar el nostre missatge al jovent de la Plana Baixa.
Text de presentació:

L’Assemblea de Joves de la Plana Baixa va nàixer l’estiu passat amb el nom d’Assemblea de Joves de Vila-real; amb l’objectiu principal d’omplir el buit de moviments socials alternatius a la Plana Baixa, enfocant l’Assemblea com a part de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista.

En un primer moment l’assemblea només constava de pocs militants i el seu àmbit d’actuació estava restringit a Vila-real. Però, en poc de temps, es van anar incorporant nous membres i es va fer patent la necessitat d’ampliar la zona d’actuació a tota la comarca de la plana baixa. Volem deixar constància de la necessitat de créixer en militància perquè és l'única manera d'incidir cada vegada més en la nostra comarca.

Com a Assemblea de Joves ens prenem per objectiu la lluita a nivell local, és a dir, la comarca de la Plana Baixa, però amb una perspectiva global que és la CAJEI.

A nivell pràctic ens desenvolupem al voltant de Vila-real, però, com ja hem fet en alguna ocasió, també tenim en ment actuar en la resta de pobles.
No és fàcil començar a funcionar en una zona com és la nostra on ja fa temps que la joventut no s'organitza i hi ha una clara manca d'unitat i de mobilització. Precisament per això un dels nostres objectius és construir, estructurar i consolidar el moviment juvenil independentista i socialista de forma que puguem actuar amb decisió, força i constància.

Hi ha moltes coses a canviar i millorar en el nostre entorn més proper i directe, els i les joves tenim molts problemes que ens afecten de forma directa i que volem combatre i transformar.

Volem obrir els ulls del jovent davant l'especulació immobiliària, la màfia del ciment i les grans multinacionals que actuen de forma constant sobre el nostre territori, en destrossen el medi ambient i que el dia de demà seran els causants de la nostra misèria.

La desapareixent expressió popular en forma d'espais i llocs destinats i gestionats pel jovent són un altre element que volem millorar: necessitem poder-nos expressar de forma lliure, organitzar-nos i comunicar-nos, perquè ens oposem a la societat del consum. No volem formar part de la generació de la consola, tancada a casa, individualista i absorbida per banalitats, volem ser uns joves actius, treballadors, oberts i alegres.

La defensa de la nostra cultura és un dels nostres pilars bàsics: sense la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre país com a objectius principals de preocupació i de recuperació aquesta lluita no tindria sentit. No podem quedar-nos mirant com l'espanyolisme i el feixisme ens volen fer creure que no som el que som, un poble diferenciat amb una història pròpia.

Finalment, un altre element de la nostra lluita ha de ser la denúncia constant de la manipulació, de la corrupció, de la manca d'ètica i de totes aquelles actuacions polítiques contràries als interessos del poble treballador. Ja en tenim prou de ser únicament observadors de la vida política mal anomenada "democràtica", perquè n'estem exclosos.

Però perquè tot això siga possible us necessitem a tots i a totes: sigues de Vila-real, de Borriana, d'Onda, de Nules, de la Vall d'Uixó, de Betxí o de qualsevol altre poble de la nostra comarca. Tenim un projecte clar però obert a noves propostes i nous reptes, obert a tots i totes que us sentiu part d'aquesta lluita i que desitgeu un profund canvi des de la base d'aquesta societat. En les nostres mans està el futur, agafem-lo i fem-ne el millor que podem!


Independència i socialisme!
Vila-real, 26 de març de 2007
Mira també:
http://ajovespb.ppcc.cat/
http://www.cajei.net/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] L'Assemblea de Joves de la Plana Baixa es dóna a conèixer davant 150 persones en una exitosa presentació
28 mar 2007
molt bé companys, felicitats i endavant amb la lluita!!!
Re: [CAJEI] L'Assemblea de Joves de la Plana Baixa es dóna a conèixer davant 150 persones en una exitosa presentació
28 mar 2007
clar que sí, el jovent el peu de guerra
Re: [CAJEI] L'Assemblea de Joves de la Plana Baixa es dóna a conèixer davant 150 persones en una exitosa presentació
28 mar 2007
unitat i lluita amb un front comù ! feliçitats!
Re: [CAJEI] L'Assemblea de Joves de la Plana Baixa es dóna a conèixer davant 150 persones en una exitosa presentació
28 mar 2007
per curiositat, per ser de la Cajei no s'han de portar aros a les orelles i el cabell rapat o mig rapat tipus mohicà???? jajajja XD

es conya...

salut i endavant amb la lluita!
Sindicato Sindicat