Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Jornada per la retirada dels símbols feixistes
28 mar 2007
sants_cercavila.jpg
Aquest divendres dia 30 de març a les 20.30h a Can Vies, l'AJS organitzem una cercavila contra la simbologia feixista amenitzada amb batucada i diversos brindis.

Tot seguit hi haurà festa fins les 2h amb punxadiscos a Can Vies.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornada per la retirada dels símbols feixistes
28 mar 2007
Comunicat:
Esborrem els símbols feixistes de Sants!

Tenim la sort per pocs i la desgràcia per molts de topar-nos amb vestigis que ens remunten a la dictadura franquista. Moltes coses van canviar arran d’aquell 26 de gener de 1939, el fet incomprensible i vergonyós és que avui, sent 30 de març de 2007, encara hi hagi aspectes que continuen intactes des de llavors.

Ho veiem a cada bandera espanyola, a cada monument pels caiguts per la pàtria, a cada nom de carrer modificat durant el franquisme, a cada placa del ‘Ministerio de vivenda’, etc. Tota aquesta simbologia feixista existeix actualment no en va, sinó gràcies a la falsa transició i al beneplàcit de les institucions catalanes.

Al jovent, ens ha tocat fer la feina que l’Ajuntament no ha volgut fer. Qui sap si perquè ja li està bé que quedin indicis vivents del franquisme, o bé perquè té l’agenda massa ocupada amb tots els centres socials que ha de desallotjar i totes les veïnes que ha de deixar al carrer amb els plans urbanístics.

Per això, des de l’Assemblea de Joves de Sants, us convidem a buidar de simbologia feixista els nostres carrers. Perquè mentre quedem antifeixistes al barri, els seus símbols aniran caient un a un fins que no en quedi cap.

Fem un brindis per cada placa feixista menys!

Assemblea de Joves de Sants - CAJEI
Sindicat Terrassa