Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
41 milions d'euros per a l'increment salarial dels Mossos d'Esquadra
27 mar 2007
Queda ratificat l'acord segons el qual la pujada salarial per a aquest 2007 se situa prop del 12%
TAULA-RETRIBUTIVA_mossos_2007_OFICIAL.pdf
TAULA-RETRIBUTIVA mossos 2007 OFICIAL.pdf (101,37 KiB)
El Govern ha donat el vistiplau avui a l'acord pres pel Consell de la Policia el 7 de març passat relatiu a l'increment de les retribucions del cos de Mossos d'Esquadra de cara a aquest 2007, una mesura a la qual hi ha previst destinar un total de 41.270.602 euros.

El Consell de la Policia, que fa dues setmanes va ratificar la pujada salarial de l'11,99% per al 2007, és l'òrgan de representació paritària de la Generalitat i els membres dels Mossos d'Esquadra al qual se sotmeten tots els assumptes d'interès per als funcionaris del cos, i que en la darrera reunió va acordar ratificar l'acord salarial signat el mes d'octubre amb els sindicats SAP-UGT, CCOO i APESME, de forma que aquest mes s'aplicarà també i de manera addicional als membres del cos de Mossos d'Esquadra els increments derivats del III Acord General de Condicions de Treball del Personal de l'Administració de la Generalitat.

La suma de tots aquests augments salarials comporta que les retribucions anuals 2007 dels funcionaris del cos de Mossos d'Esquadra, comparades amb les retribucions anuals del 2006, s'incrementaran com a mínim l'11,99% i un màxim del 12,50%, incloent-hi el pagament del 25% del complement específic mensual en les pagues extres de juny i desembre. D'aquesta manera s'inicia un procés que finalitzarà l'any 2009 amb la incorporació a la paga extra del mes de desembre del 100% del complement específic mensual.

Per tant, sobre els increments derivats de l'Acord de 21 d'octubre i ja aplicats en la nòmina del mes de febrer (amb endarreriments des del mes de gener), s'aplicarà en la nòmina del mes de març (amb endarreriments també des del mes de gener) la repercussió en l'àmbit del cos de Mossos d'Esquadra dels increments generals previstos al III Acord General de Condicions de Treball de l'Administració de la Generalitat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 41 milions d'euros per a l'increment salarial dels Mossos d'Esquadra
27 mar 2007
ells més ben pagats, naltros més ben pegats

aaaaah la democràcia
Re: 41 milions d'euros per a l'increment salarial dels Mossos d'Esquadra
27 mar 2007
el que hauran de fer es destinar una partida pressupostària per a pagar els advocats i indemnitzacions que els tribunals els condemnin per tortures, assassinats, detenciosn il-legals, maltractes... Perquè són la policia europea amb més denúncies per violació dels DDHH. Sinó vegeu quanys mossos han estat imputats en judicis d´ençà el seu desplegament.
Re: 41 milions d'euros per a l'increment salarial dels Mossos d'Esquadra
11 abr 2007
41 milions per poder pagar pallises y humillar y detenir ilegalment y la gent es mor de fam a españa
Sindicat Terrassa