Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: antifeixisme
Arribistes - Partit des Súbdits
24 mar 2007
Fan veure que son d'esquerres, però fins i tot el Partit Popular queda a la seva esquerra; diuen odiar la crispació i no paren de crear polèmica artificial; se suposa que detesten els nacionalismes i la idea de les dues Espanyes, però el seu discurs és clarament del costat Nacional... i ara es presenten a les Eleccions Generals. Estem d'enhorabona! La dreta es fracciona!
arribistas400.jpg
S'anomenen "Ciutadans - Partit per la Ciutadania", i entre altres coses, advoquen per la recuperació del consens de l'any 1978, amb referència a la Carta Atorgada que, paradoxalment, nega l'estatus de ciutadania als Éssers Humans que habitem aquestes terres i incorre en flagrants contradiccions, inherents al fet de pretendre instaurar un Estat de Dret, partint d'un sistema medieval i arbitrari.

El partit d'en Boadella i companyia, s'ha caracteritzat des d'un primer moment pel més ranci i vulgar oportunisme frentista, en crear conflictes artificials en matèries on no n'hi ha en absolut -recordem la seva obstinació per atacar l'idioma natural de Catalunya-.

Tampoc no destaquen els de C's per fer gala d'una gran activitat en el Parlament de Catalunya, lloc aquest que els ve gran -però molt-, tant per la inconsistència de les seves escasses propostes, com per les esperpèntiques intervencions dels seus tres diputats -mascles tots tres naturalment, recordem que diuen ser els "Ciudadanos"… ningú ha parlat de les "Ciudadanas".

Vet ho aquí que els que diuen ser ciutadans, enyoren una pseudoconstitució que els relega al paper de súbdits, i el que és pitjor: pretenen jugar el paper d'antinacionalistes... però no en la seva accepció de bona fe, que prendria un caire anarquista, internacionalista o antisistema... no, aquests no són antinacionalistes a l'ús, que són és antinacionalistes "perifèrics", és a dir, són ultranacionalistes espanyols, però s'en donen vergonya de reconèixer-ho, entre altres coses, perquè com a partit, van néixer a Catalunya, un dels llocs històricament més castigats per l'espanyolisme autòcrata.

El millor de tot: si se'ls pregunta, s'autodefineixen d'esquerres, com els falangistes. Irrespectuosos amb la cultura dels pobles sotmesos per la força; populistes com a ningú; desitjosos de sortir el morro en qualsevol mitjà -encara que només sigui per a trollejarlo-. El seu discurs és meitat utòpic, meitat fantasiós, segurs de que no hauran de posar-lo mai en pràctica... els de "Arribistes - Partit dels Súbdits", aprofiten qualsevol oportunitat per donar la nota, crispar, mostrar-se com les grans víctimes i, com ja vaig dir fa algun temps: barrejar Le Contrat Social amb el Mein Kampf, per tal d'elaborar una espècie de Aguas de Arbeloa, a la que anomenen programa electoral.

Bé, doncs la notícia és que en volen més: després de quedar-se a un parell d'escons de tenir la clau de la governabilitat a Catalunya, ara intentaran repetir la seva gesta en la resta de l'Estat, presentant llistes en un bon nombre de circumscripcions, amb la intenció d'accedir al Congrés dels Diputats.

Francament, els desitjo el millor. Ja era hora que la dreta es fraccionés en aquest ditxós país. Espero que s'emportin molts vots, augmentant així les oportunitats de les forces d'esquerra -via Llei d'Hondt-.

Estem d'enhorabona: aquesta escissió lerrouxista suposa el tret de sortida per al fraccionament de la dreta. Qui ho havia de dir: ni en Pimentel, ni en Bono, ni el de les 'gallardes'... ha tingut que ser un titella sense vestir, a les mans del seu homònim mestre de la rancúnia, obstinada en odiar en bilingüe, legislar sense tenir ni idea del que és una regidoria, i interpretar el paper de la seva vida, per emportar-se algún troç del formatge.

Salut i República!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Arribistes - Partit des Súbdits
24 mar 2007
¡Collonut! Una exel·lent anàlisi d'aquesta colla de trepes i poca-soltes. Tant de bò hi hagués més gent disposada a dir les coses pel seu nom.
Re: Arribistes - Partit des Súbdits
28 mar 2007
Ciutadans solo muestra su faceta ultranacionalista españolaza (prohibir hablar en catalán, destruir las instituciones de autogobierno descentralizado, perseguir a CiU, ERC, PSUC y cualquier otra fuerza local, atacar el proceso de paz...), pero no dicen nada de su prorama socio-económico. Si alguna vez alcanzan a ser la llave de la gobernabilidad, preparémonos para una nueva ola masiva de liberalismo salvaje: privatizaciones, desregulaciones, flexibilización y desintervención masiva de los sectores-clave de la economía. Todo sea por el 'mercado libre'. Discípulos de Hayek y Lerroux, he aquí lo que son.

Ciutadans, partido de los trolls, trepas y arribistas.
Sindicato Sindicat