Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Actes de Suport a la Núria
23 mar 2007
Una vuitantena de persones assistiren el passat dimecres 21 de Març davant la seu d'ICV de la ciutat de Vic per a protestar contra la injusta detenció per part dels Mossos d'esquadra, els quals depenen de la conselleria d'interior de la generalitat de Catalunya regentada per l'esmentat grup polític, de la Núria Pòrtules, companya i coneguda de tots i totes.
Actes de suport a la Núria Pòrtulas a Vic.

El passat dimecres dia 21 de març es van dur a terme una sèrie d’accions a Vic per tal d’exigir la immediata llibertat de la nostra companya Núria i reclamar les responsabilitats polítiques als responsables d’aquesta detenció que considerem improcedent.

La jornada va començar de bon matí; es va fer una paradeta on es van recollir firmes i es va donar informació sobre el cas; la resposta dels estudiants de la Uvic va ser exemplar. Es van unes 150 signatures i l’interès generat pel tema va crear força debat entre les persones que anaven i venien de la facultat.

A la tarda es va convocar una concentració davant la seu d’ICV. Es va reunir una vuitantena de persones; es va llegir un manifest i es van cridar consignes de solidaritat i suport a la Núria, de menyspreu davant l’actuació repressiva que porten a terme actualment els mossos d’esquadra i de desacord amb les polítiques dels dirigents d’ICV que són els que actualment dirigeixen la Conselleria d’Interior.

La setmana vinent es portaran a terme més actes on hi ha previst fer una xerrada a la Universitat i una manifestació que concorrerà pel centre de la ciutat. Per preparar aquests actes s’ha convocat una assemblea oberta al Casal Manel Viusà. Aquesta reunió es tindrà lloc el dilluns a les 21hores i tothom que hi estigui interessat podrà assistir-hi i donar-hi la seva opinió.

ASSEMBLEA VIGATANA DE SUPORT A LA NÚRIA.
(Casal Manel Viusà, (Cul)actiu, SEPC i Maulets)

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat