Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
31M-Jornada sistema penintenciari a Barberà
23 mar 2007
LA JUSTICIA NO ÉS IGUAL PER A TOTHOM
LES PRESONS SON PER ALS POBRES
presonsmeil.jpg
Som tots iguals davant la llei? Les presons serveixen per reintegrar als presos a la societat? És la justícia igual per a tothom? Podem trobar gent de totes les classes socials a dins de les presons? Els diners no tenen cap influencia sobre les condicions del nostre procés judicial? Són preguntes que t’hauràs fet algun cop i per les que segurament pots imaginar una resposta.

Per això et proposem una mirada de classe sobre el sistema penitenciari en la jornada “La justícia no és igual per a tothom� que el Casal de Joves Obriu Pas ha organitzat pel proper dissabte 31 de març a Barberà del Vallès. La jornada començarà a les 6 de la tarda al local del Casal amb una xerrada amb membres de la Coordinadora Contra els Abusos de Poder i del col•lectiu d’advocades i advocats DALP, que ens explicaran el funcionament i les conseqüències del actual sistema judicial espanyol. La xerrada també comptarà amb la presència d’una persona presa que ens ajudarà a conèixer quina es la situació real dins de les nostres presons.

A la nit tindrà lloc la part més lúdica de la jornada, però no per això menys important, ja que tots els beneficis que es recullin aniran destinats al cas d’Isabel, presa a l’Estat Francés, després de suposadament caure en la il•legalitat presa de la desesperació econòmica. Ens traslladarem al pavelló municipal Maria Reverter on tindrà lloc a les 21’30 un sopar solidari, amb un preu de 6 euros, i a les 23h un concert del grup LA GUATEKE BAND, amb el seu estil tan propi i animat.

*Per fer els càlculs pel sopar, estaria bé que la gent que ja sap que vindrà un confirmi a obriupas ARROBA casaldejoves.org

**El Casal de Joves Obriu Pas és una associació juvenil que es fonamenta en els valors de la democràcia, l'autogestió i la participació. Davant d'una societat injusta, consumista i individualista, el nostre projecte vol ser una eina de transformació social, una alternativa de lleure, un espai on els joves puguin organitzar-se col•lectivament per desenvolupar les seves inquietuds.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat