Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Una altra casa tapiada al carrer Sant Llorenç d'Esplugues
22 mar 2007
No explicaré massa la història d'una cosa que fa molt de mal. Veure com un amic ha de marxar-se del barri, una casa es queda buida, sense sostres i tapiada, un barri cada dia més degradat i en mans d'una empresa que no sap ni quantes finques té.
rs_P1010091.jpg
rs_P1010019.jpg
Una altra casa tapiada al carrer Sant Llorenç

per llegir la noticia amb fotos:
http://www.entrebastidors.info/?p=234

Al Manolo se li havia acabat el contracte i li van dir que no li renovaven. Ell va insistir i li van dir que anés cada mes a pagar a les oficines de Barcelona. Li va fer mala espina i va deixar de pagar.

Els mercenaris del propietari, un d'ells anomenat Eusebio Platas i amiguete de l'ajuntament en el projecte de Can Cervera, van venir un dia de novembre a rebentar la porta de casa seva. Aquell dia algun veí del barri va evitar que entressin per la força i després van anar a posar la denúncia. Aquesta història surt publicada al darrer EntreBastidors!

El passat 20 de febrer, judici. I la setmana passada, un dels advocats amb treballadors ve a recuperar la propietat. El fan fora, tiren els sostres de dins i la tapien. En 6 dies s'han gastat més diners en material, treballadors i vigilants dels que hagués pagat el Manolo en mig any.

Aquí estan les fotos. No tinc ganes d'explicar gaire més, només que m'agradaria que algú entrés a viure perquè les cases del voltant pateixen molt i aquesta s'omplirà de merda, rates, aigua, etc.

Ah, oblidava dir, que l'ajuntament ha mirat cap a una altra banda perquè aquestes cases estan protegides (això em sembla que diuen des de fa dècades) per un Catàleg estrany. M'agradaria veure la cara de l'alcaldessa defensant el dret de viure a Esplugues.

Atentament Ramon G.
Mira també:
http://www.entrebastidors.info
http://www.entrebastidors.info/?p=234

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una altra casa tapiada al carrer Sant Llorenç d'Esplugues
22 mar 2007
¿Que estem esperant per convocar un mani i mourens per aquesta gent?
Re: Una altra casa tapiada al carrer Sant Llorenç d'Esplugues
23 mar 2007
totalment de acord. una manifestacio reindivicativa.
Sindicat Terrassa