Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Escalfem Motors per la Mani del 24]Festival pel dret a un habitatge digne
22 mar 2007
QUE PASA TERRASSA QUE NO TENEMOS CASA!!

L@s precari@s de Terrassa se rebelan para reclamar de una vez una vivienda digna. Cada vez somos mas las que estamos descontentas con esta situación y hemos decidio apropiarrnos del espacio público para hacer visible esta situación.

Programa:
Plaça del Vapor Ventalló de 18h: d?aquí ens desplaçarem al recinte del SOLAR.
Freestyle Against the Especulation
Videomatón por la Casa Digna
Video DJs - Speakers - Clowns
Live Music
Taller de Burbujas (di la tuya)
Parkour
Mi Caaaasa!!!
00h Final del SOLAR i fins demà! Ens anem a BCN de MANIFESTACIÓ PER UN HABITATGE DIGNE 24 de març a les 17h a Plaça Catalunya
Solar%202007.preview[1].jpg
Un altre any més els preus de les hipotequess i els lloguers pujen pels núvols. Un altre any més es contrueixen el doble d?habitatges dels que es necessiten. Mentres, mil·lers d'immobles estan permanentment buits.

L'economia es basa en el nostre sacrifici, en el nostre treball precari i en la teva hipoteca a 50 anys. D'ella han de viure els propietaris del sol, els intermediaris, els especuladors, els promotors i els bancs i entitats de crèdit que tot ho financien.

Signa una hipoteca i paga la resta de la teva vida. Som l'animal sobre la terra que més temps inverteix en obtenir un sostre. Hem passat del "seras hereu de la terra" al "seras hereu de l'hipoteca".

El FESTIVAL pel DRET A UN HABITATGE DIGNE - SOLAR 2007 serà el día de l@s traballador@s hipotecad@s, de les inquilines amenaçades, dels joves que no poden marxar de casa, dels pares que no poden veure l'emancipació dels fills...anem a sortir a la llum, acabem amb el desastre que és el mercat de l'habitatge.
Mira també:
http://www.communia.org/candela/?q=node/618

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat