Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Ermua i el foro
20 mar 2007
Més de 2800 veins/es (d'un total de 16000) sol·liciten formalment a l'organització "Foro de Ermua" que deixi d'utilitzar el nom del poble per a criminalitzar el diàleg.
37304.jpg
Els promotors de la iniciativa perquè el Fòrum Ermua deixi d'usar el nom del poble han presentat publicament les signatures recollides fins al moment mostrant-se molt satisfetes amb el resultat: prop de 3000 persones han subscrit un text en el qual rebutgen la utilització que del nom del poble fa dita grupúscul nazionalista espanyol que per res representa el sentir de la societat ermuarra.

En el document es destaca l'assumpció de la pluralitat en el poble i el diàleg com mètode per a arribar a el consens necessari que ens permeti conviure. Una aposta que sempre ha estat la contrària a la defensada per qui han utilitzat el nom del nostre poble per a imposar la seva visió i que, no ho oblidem, conten amb l'alcalde d'Ermua entri els seus fundadors. i entre qui en els seus inicis els van donar ales, els van portar al poble i van parlar en el seu nom.

Ermua s'ha fartat de la utilització que han fet uns i permès altres, de que ningú hagi dit gens, de que no es pari a aquests feixistes... i ha hagut de ser la societat la qual doni una resposta digna. És el moment que uns altres assumeixin el que el poble diu i deixin d'utilitzar per als seus interessos particulars el nom d'un poble que ha demostrat no donar suport els seus intents de criminalitzar el diàleg.
Mira també:
http://www.nodo50.org/ermualibertario/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ermua i el foro
21 mar 2007
Según los datos aportados, los firmantes son 2.800 de un total de 16.000, lo que equivale a un 17'5 % de la población.
O dicho de otra forma, los NO firmantes son 13.200, lo que equivale a un 82'5 % de la población, que si está de acuerdo con el Foro de Ermua.
Pero claro, siempre se podrá argumentar que es que se ha manipulado el resultado matemático.
Ésta es, vuestra democracia Nazionalista.
Re: Ermua i el foro
21 mar 2007
Ha, ha, ha, com es fiquen nerviosets els nazis del Me Forro en Ermua.
A la mani del PP contra ETA hi van anar 200.000 persones, això vol dir que 38.800.000 ciutadans de l'Estat espanyol estan a favor d'ETA, és matemàtic.

Per cert, la vostra democràcia no-nacionalista és prohibir els partits que no us agraden i prohibir el refèrendum d'autodeterminació, entre moltes altres feixistades.
Sindicato Sindicat