Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: laboral
Comunicat de solidaritat amb els treballadors i treballadores de SAS – Abrera
19 mar 2007
Cal parar-los els peus. No pot ser que la classe treballadora patim una vegada rera una altra la destrucció de llocs de treball per part de multinacionals sense escrúpols. La Generalitat té l’última paraula pel que fa a permetre a SAS i a Seat que aquest delicte social els surti bé.
sasabreramani080307.jpg
Comunicat de solidaritat amb els treballadors i treballadores de SAS – Abrera



Companys, companyes:



Des de l’ Assemblea de treballadors en lluita de Barcelona us volem fer arribar el nostre suport a la lluita que esteu portant a terme en defensa dels vostres llocs de treball, amenaçats per la conxorxa entre la direcció de SAS i de Seat contra els treballadors i els seus drets.



Per nosaltres també és evident que estem assistint a l’enèsim acte de prepotència i frau legal per part d’unes multinacionals que l’únic que volen és disposar de treballadors amb baixos salaris, dòcils i sense drets laborals per poder així multiplicar els seus beneficis. I els treballadors de SAS – Abrera en sou un mal exemple per a ells, demostrant que amb la pràctica d’un sindicalisme combatiu i amb la lluita es poden fer passos per eliminar la precarietat i superar els convenis de misèria que pacten les burocràcies de CCOO i UGT. Es per això que deslocalitzen la producció a una altra empresa muntada fraudulentament per Seat a un quilòmetre de distància, i que ho fan, a més, de forma salvatge, sense ni tan sols complir els mínims requisits legals.



Cal parar-los els peus. No pot ser que la classe treballadora patim una vegada rera una altra la destrucció de llocs de treball per part de multinacionals sense escrúpols. La Generalitat té l’última paraula pel que fa a permetre a SAS i a Seat que aquest delicte social els surti bé. Rebeu tot el nostre suport en la lluita per exigir de la Generalitat que denegui l’expedient, tot exigint a la direcció de SAS i Seat que restitueixin la producció o que, en tot cas,que Seat se’n faci càrrec tant de la producció com de la plantilla de SAS – Abrera.



Barcelona, 15 de gener de 2007










Comunicado de solidaridad con los trabajadores y trabajadoras de SAS - Abrera




Compañeros, compañeras:



Desde la Asamblea de trabajadores en lucha de Barcelona os queremos hacer llegar nuestro apoyo a la lucha que estáis llevando a cabo en defensa de vuestros puestos de trabajo, amenazados por el complot entre la dirección de SAS y de Seat en contra de los trabajadores y sus derechos.



Para nosotros es también evidente que estamos asistiendo al enésimo acto de prepotencia y de fraude legal por parte de unas multinacionales que lo único que buscan es disponer de trabajadores con bajos salarios, dóciles y sin derechos laborales para poder así multiplicar sus beneficios. Y los trabajadores de SAS – Abrera sois un mal ejemplo para ellos, demostrando que con la práctica de un sindicalismo combativo y con lalucha se pueden dar pasos para erradicarla precariedad y superar los convenios de miseria que pactan las burocracias de CCOO y UGT. Es por ello que deslocalizan la producción a otra empresamontada fraudulentamente por SEAT aun kilómetro de distancia,y que lo hacen además de forma salvaje, sin cumplir ni tan sólo los mínimos requisitos legales.



Hay que pararles los pies. No puede ser que la clase trabajadora suframos una vez tras otra la destrucción de puestos de trabajo por parte de multinacionales sin escrúpulos. La Generalitat tiene la última palabra en cuanto a permitir a SAS y a Seat que este delito social les salga bien. Recibid todo nuestro apoyo en la lucha por exigir de la Generalitat que deniegue el expediente, exigiendo a la dirección de SAS y Seat que restituyan la producción o que, en todo caso, Seat se haga cargo tanto de la producción como de la plantilla de SAS-Abrera.



Barcelona, 15 de gener de 2007

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat