Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Vine a dinar amb nosaltres, demà dilluns 19. Conspirem per una altre UB!!!
18 mar 2007
Vine a dinar amb nosaltres el proper dilluns 19 a les 14:00 a la Facultat de Geografia e Historia de la UB (Raval)
ENTREPANS.JPG
Vine a dinar amb nosaltres el proper dilluns 19 a les 14:00 a la Facultat de Geografia e Historia de la UB (Raval)


Comunicat de presentació de l'Assemblea Llibertària


Per nosaltres, participar en una assemblea llibertària a la universitat signfica actuar en conjunt, de forma horitzontal i no autoritària. Tractanse d'una assemblea llibertària, es a dir, de caràcter anarquista, no ens incluim dins el marc legal i organitzatiu que ens proposa la universitat per considerar-se com a colectiu. Aquesta, no pot visualitzar un canvi més enllà, que derrueixi les estructures vigents, perquè forma part d' un model establert perquè funcioni tal com és.

D'altra banda, creiem i proposem que organitzar-se dins la universitat ens permet reivindicar i actuar en contra de la pasivitat que ens trobem la majoria de els/les estudiants devant la ja coneguda arbitrarietat en la presa de decisions sobre lleis, canvis o projectes que afecten a les nostres vides dins i fora de l' àmbit universitari.

Per tot això, es partint d' una base assembleària, que podem profunditzar més en els nostres coneixements, debatre, actuar i donar a conèixer mitjant la difusió per diferents vies l' ideal llibertari i les lluites que es duen a terme desde diferents sectors. Ja no es tracta només d' actuar un dia; no som un espectacle, sino persones amb ganes de fer i proposar canvis dins la universitat i també dins la societat, que cada cop estàn més deshumanitzades, dogmàtiques, i basades únicament en l' economia.

Així doncs, la universitat s'ha convertit en un negoci lucratiu i una fàbrica de creació de treballadors/es convertint-se en una corda de transimisió d' allò que seràn les nostres vides, tristes i aburrides vides de treball, consum i silenci, perpetuant l'obediència i la submissió. Recuperem la universitat com un espai de desenvolupament intelectual, debat crític, i com a creació de projectes autònoms i de lluita. Fem una crida a tots/es aquells/es que vulguin fer-se amb les rendes de la seva vida, sentir-se lliures, salvatges i indomables, a que vinguin a l' assemblea llibertària, que es reuneix els dilluns a les 14:00h al Local d' Estudiants.

Deixa de morir pasivament, actúa!
Mira també:
http://www.assembleallibertaria.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vine a dinar amb nosaltres, demà dilluns 19. Conspirem per una altre UB!!!
19 mar 2007
AHHH,Quina nostalgia... ELs Assamblearis de la UB que ens criticaven per reormistes... tots m'han passat per la dreta des de llavors...PSC, CIU, EL Periodico....
Re: Vine a dinar amb nosaltres, demà dilluns 19. Conspirem per una altre UB!!!
19 mar 2007
Bé tots no, només els més vehements... els nihilistes com diria Lebowsky
Re: Vine a dinar amb nosaltres, demà dilluns 19. Conspirem per una altre UB!!!
19 mar 2007
perdona pero aquesta assemblea és nova, no crec que tingui res a veure amb les anteriors.

de qualsevol manera nosaltres també critiquem el reformisme ;)

pero si hi ha quelcom molt més criticable, son les critiques no constructives des de fora de l'assemblea. el que vulgui dir-nos algo que vingui els dilluns

salut
Sindicat