Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : guerra
Detinguts quatre antimilitaristes d'alternativa antimilitarista - moc en el bloqueig de la base d'armes nuclears de Faslane (Escòcia)
17 mar 2007
Avui ha tingut lloc en la base de submarins nuclears de Faslane (Escòcia) una acció antimilitarista dintre de la campanya internacional pel desmantellament de les armes nuclears britàniques Faslane 365 consistent a bloquejar la seua entrada nord encadenant-se. En aquesta acció d'Alternativa Antimilitarista-MOC en la qual participaven persones de diferents llocs de l'Estat espanyol (entre elles 7 persones del grup antimilitarista Tortuga Elx-Alacant), han estat detingudes 4 persones de Saragossa, Madrid, Salamanca i Elx-Alacant.
arton3157.jpg
Avui ha tingut lloc en la base de submarins nuclears de Faslane (Escòcia) una acció antimilitarista dintre de la campanya internacional pel desmantellament de les armes nuclears britàniques Faslane 365 consistent a bloquejar la seua entrada nord encadenant-se. En aquesta acció d'Alternativa Antimilitarista-MOC en la qual participaven persones de diferents llocs de l'Estat espanyol (entre elles 7 persones del grup antimilitarista Tortuga Elx-Alacant), han estat detingudes 4 persones de Saragossa, Madrid, Salamanca i Elx-Alacant. Fins al moment (15:40 hora espanyola) es desconeix si seran posats en llibertat avui mateix o el dilluns. Els acusen de "pertorbar la pau" i de "vandalisme". Els quatre antimilitaristes van intentar evitar la seua detenció tirant-se per damunt cadascun un pot de pintura vermella (com a símbol de la sang innocent abocada en les guerres). Van fer resistència passiva noviolenta i van ser traslladats al furgó policial entre quatre agents cadascun. De moment romanen detinguts.

Informació actualitzada a INSUMISSIA:
www.insumissia.org
Mira també:
http://www.insumissia.org
http://www.faslane365.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat