Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Les joves de Lleida en lluita contra els transgènics
16 mar 2007
Aquest divendres 16 de març l’Assemblea de Joves de Lleida (AJLL) ha organitzat unes xerrades sobre què són els transgènics, la situació dels transgènics al nord d’Argentina i un sopar ecològic al CSA La Maranya de Lleida.
La tarda va començar a un quart de nou del vespre amb una breu introducció a càrrec d’un membre de la cooperativa ecològica Lo Fato, Jordi Cipriano. Acte seguit va xerrar Àngel Strapazzone, membre del MOCASE (Movimiento Campesino de Santiago del Estero)-Vía campesina, aquest va explicar la situació dels transgènics al nord d’Argentina i les problemàtiques que pateixen els camperols d’aquella zona per culpa de les grans empreses multinacionals alimentàries i els grans terratinents.
P1000273.JPG

També va explicar una mica el moviment insurreccional que sorgí tant al nord d’aquest país com a la resta de l’Amèrica llatina contra la implantació de dit tipus de cultiu i la deforestació de grans zones boscoses i el gran impacte ecològic sobre el territori que estan generant les grans multinacionals alimentàries.

P1000284.JPG


La nit va acabar amb un sopar ecològic al mateix lloc on es feia la xerrada. En aquest sopar es van poder degustar productes de la cooperativa ecològica Lo Fato.

Assemblea de Joves de Lleida-AJLL www.racocatala.cat/ajll

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat