Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
L'Assemblea Llibertària de la UB et convida a dinar amb nosaltres
13 mar 2007
Vine a dinar amb nosaltres el proper dilluns 19 a les 14:00 a la Facultat de Geografia e Historia de la UB (Raval)
ENTREPANS.JPG
Comunicat de presentació de l'Assemblea Llibertària
Per nosaltres, participar en una assemblea llibertària a la universitat signfica actuar en conjunt, de forma horitzontal i no autoritària. Tractanse d'una assemblea llibertària, es a dir, de caràcter anarquista, no ens incluim dins el marc legal i organitzatiu que ens proposa la universitat per considerar-se com a colectiu. Aquesta, no pot visualitzar un canvi més enllà, que derrueixi les estructures vigents, perquè forma part d' un model establert perquè funcioni tal com és.

D'altra banda, creiem i proposem que organitzar-se dins la universitat ens permet reivindicar i actuar en contra de la pasivitat que ens trobem la majoria de els/les estudiants devant la ja coneguda arbitrarietat en la presa de decisions sobre lleis, canvis o projectes que afecten a les nostres vides dins i fora de l' àmbit universitari.

Per tot això, es partint d' una base assembleària, que podem profunditzar més en els nostres coneixements, debatre, actuar i donar a conèixer mitjant la difusió per diferents vies l' ideal llibertari i les lluites que es duen a terme desde diferents sectors. Ja no es tracta només d' actuar un dia; no som un espectacle, sino persones amb ganes de fer i proposar canvis dins la universitat i també dins la societat, que cada cop estàn més deshumanitzades, dogmàtiques, i basades únicament en l' economia.

Així doncs, la universitat s'ha convertit en un negoci lucratiu i una fàbrica de creació de treballadors/es convertint-se en una corda de transimisió d' allò que seràn les nostres vides, tristes i aburrides vides de treball, consum i silenci, perpetuant l'obediència i la submissió. Recuperem la universitat com un espai de desenvolupament intelectual, debat crític, i com a creació de projectes autònoms i de lluita. Fem una crida a tots/es aquells/es que vulguin fer-se amb les rendes de la seva vida, sentir-se lliures, salvatges i indomables, a que vinguin a l' assemblea llibertària, que es reuneix els dilluns a les 14:00h al Local d' Estudiants.

Deixa de morir pasivament, actúa!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Assemblea Llibertària de la UB et convida a dinar amb nosaltres
13 mar 2007
Té una molt bona pinta, espero que la cosa vagi cada vegada a més. Falten més Assamblees anarquistes a les universtitats, a veure si la gent actua i es compromet d'una vegada.
Salut
Re: L'Assemblea Llibertària de la UB et convida a dinar amb nosaltres
13 mar 2007
la pagina web de l'assemblea es http://assembleallibertaria.blogspot.com/

us esperem per dinar! SALUT
Re: L'Assemblea Llibertària de la UB et convida a dinar amb nosaltres
15 mar 2007
assemblea llibertària de la UB inclou altres facultats?
Re: L'Assemblea Llibertària de la UB et convida a dinar amb nosaltres
15 mar 2007
no de moment és geografia, historia, filosofia i antropologia, pero es pot animar la gent a fer per altras facultats el mateix.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more