Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
L'Assemblea Llibertària de la UB et convida a dinar amb nosaltres
13 mar 2007
Vine a dinar amb nosaltres el proper dilluns 19 a les 14:00 a la Facultat de Geografia e Historia de la UB (Raval)
ENTREPANS.JPG
Comunicat de presentació de l'Assemblea Llibertària
Per nosaltres, participar en una assemblea llibertària a la universitat signfica actuar en conjunt, de forma horitzontal i no autoritària. Tractanse d'una assemblea llibertària, es a dir, de caràcter anarquista, no ens incluim dins el marc legal i organitzatiu que ens proposa la universitat per considerar-se com a colectiu. Aquesta, no pot visualitzar un canvi més enllà, que derrueixi les estructures vigents, perquè forma part d' un model establert perquè funcioni tal com és.

D'altra banda, creiem i proposem que organitzar-se dins la universitat ens permet reivindicar i actuar en contra de la pasivitat que ens trobem la majoria de els/les estudiants devant la ja coneguda arbitrarietat en la presa de decisions sobre lleis, canvis o projectes que afecten a les nostres vides dins i fora de l' àmbit universitari.

Per tot això, es partint d' una base assembleària, que podem profunditzar més en els nostres coneixements, debatre, actuar i donar a conèixer mitjant la difusió per diferents vies l' ideal llibertari i les lluites que es duen a terme desde diferents sectors. Ja no es tracta només d' actuar un dia; no som un espectacle, sino persones amb ganes de fer i proposar canvis dins la universitat i també dins la societat, que cada cop estàn més deshumanitzades, dogmàtiques, i basades únicament en l' economia.

Així doncs, la universitat s'ha convertit en un negoci lucratiu i una fàbrica de creació de treballadors/es convertint-se en una corda de transimisió d' allò que seràn les nostres vides, tristes i aburrides vides de treball, consum i silenci, perpetuant l'obediència i la submissió. Recuperem la universitat com un espai de desenvolupament intelectual, debat crític, i com a creació de projectes autònoms i de lluita. Fem una crida a tots/es aquells/es que vulguin fer-se amb les rendes de la seva vida, sentir-se lliures, salvatges i indomables, a que vinguin a l' assemblea llibertària, que es reuneix els dilluns a les 14:00h al Local d' Estudiants.

Deixa de morir pasivament, actúa!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Assemblea Llibertària de la UB et convida a dinar amb nosaltres
13 mar 2007
Té una molt bona pinta, espero que la cosa vagi cada vegada a més. Falten més Assamblees anarquistes a les universtitats, a veure si la gent actua i es compromet d'una vegada.
Salut
Re: L'Assemblea Llibertària de la UB et convida a dinar amb nosaltres
13 mar 2007
la pagina web de l'assemblea es http://assembleallibertaria.blogspot.com/

us esperem per dinar! SALUT
Re: L'Assemblea Llibertària de la UB et convida a dinar amb nosaltres
15 mar 2007
assemblea llibertària de la UB inclou altres facultats?
Re: L'Assemblea Llibertària de la UB et convida a dinar amb nosaltres
15 mar 2007
no de moment és geografia, historia, filosofia i antropologia, pero es pot animar la gent a fer per altras facultats el mateix.
Sindicato Sindicat