Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Sant Andreu] Han desallotjant Kan Llimona!
13 mar 2007
Aquest matí a les 6h, sense ordre judicial
Avui, dimarts 13 de març, a les 6h del matí, un mínim de 3 dotacions d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra, més altres agents del mateix cos repressor han fet acte de presència al CSO Kan Llimona de Sant Andreu. Sense cap ordre judicial, han tirat la porta a terra amb un mall, sobresaltant així les 4 persones que hi dormien.

Des de quarts de 7h del matí s'ha anat concentrant gent, mirant de treure les pertinences del local, okupat tant sols fa 3 setmanes, i denunciant la il·legalitat del procediment.

MANIFESTACIÓ DE REBUIG, AVUI A LES 20H, A PL. ORFILA (Metro L1 Sant Andreu).

Serguirem informant.

No hi ha repressió que aturi l'okupació!
Mira també:
http://stapinfo.bloc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Sant Andreu] Han desallotjant Kan Llimona!
13 mar 2007
Sant Andreu no s'atura!

ens veiem a la concentració
Re: [Sant Andreu] Han desallotjant Kan Llimona!
13 mar 2007
Aupa St. Andreu!

La lluita continua!

Salute!
Un altre desallotjament il·legal
13 mar 2007
Els Mossos d'Esquadra han entrat violentament a Can Llimona, sense cap ordre judicial

Dimarts 13 de març, 6:30h del matí. Sant Andreu tot just s'està llevant, però uns invasors foranis, repressors, ja fan acte de presència: són els Mossos d'Esquadra. Davant de Kan Llimona situen les 4 furgonetes d'antiavalots, i reparteixen altres agents seus i de la Guàrdia Urbana pels voltants.

A cops de mall tiren a terra la porta principal del CSO Kan Llimona, espai alliberat tot just fa 3 setmanes. Els agents del cos repressor pugen al primer pis, on hi havia 5 persones dormint. Les identifiquen i els diuen que no es moguin de l'habitació. Al cap d'una estona tornen, els indiquen que poden recollir les seves coses i que anessin marxant d'allà. Això sí, tot ben gravat en vídeo, un fet que s'està imposant cada cop més en els desallotjaments i que amb el govern "progressista i d'esquerrres" no ha cessat pas. Eren 2/4 de 8 quan la gent sortia de la casa.

Un cop a fora, s'han trobat amb gent que ja s'havia anat concentrant. S'ha demanat al Mossos l'ordre de desallotjament que no han volgut ensenyar; és més, la seva resposta era que si algú la volia l'anés a buscar a jutjats. Nova mostra d'aquest nou "tarannà". Al bell mig del carrer s'ha anat improvisant un esmorzar per tal de cridar l'atenció de la gent i s'assabentés del que estava succeint.

Cap a les nou 2 de les 4 furgonestes han marxat, mentre les altres esperaven fins que arribessin els paletes per tornar a tapiar la casa, vora les 10h. Per si no n'hi havia prou amb l'actitud xulesca amb la que els Mossos havien estat comportant-se, al desaparcar les furgones per marxar ho han fet de manera que han posat en perill una noia que seia tranquilament en una de les taules. A més, un dels agents del cos repressor ha provat de fer fora a empemtes sense motiu un altre noi que hi havia allà al costat.

Un cop han desfilat, la gent ha anat marxant, no sense recordar la concentració que s'ha convocat per avui a les 20h del matí a la Pl. Orfila. Just abans ha aparegut TV3 demanant que els i les okupes donessin la seva versió. Falta saber, però, què en pot dir una televisió burgesa que es deu als mateixos amos que els dels Mossos d'Esquadra.

Per acabar d'arrodonir el matí, de Gràcia arribaven també males notícies: els Mossos d'Esquadra estaven desallotjant l'escola que tot just feia 3 dies havia okupat l'Assemblea de Joves de Gràcia. També han convocat manifestació per a les 20h a la Pl. Diamant.

I és que si la repressió no s'atura, nosaltres tampoc.

===========
http://stapinfo.bloc.cat/
Sindicato Sindicat