Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Fotos de la manifestació contra la repressió de la guardia civil (AJBG)
08 mar 2007
1.bmp
2.bmp
1) El passat divendres 2 de Març, es celebrà a Torredembarra la marxa que lâAssemblea de Joves del Baix Gaià havia organitzat com a resposta als últims fets repressius, fets repressius que han sacsejat la societat torrenca i comarcal.
Un centenar de persones es van sumar a la marxa antirepressiva, una marxa que començà a les 19:00h a la Plaça de lâEscorxador, i va transcurre de forma pacífica a lâarribada a la caserna de la Guardia Civil (pl.del castell), on es llegí un manifest denunciant aquest cos militar, i a la vegada la seva impunitat a la resta de lâEstat Espanyol.
La marxa acabà davant la Policia Local (cos policial còmplice dâalguns fets repressius a Torredembarra), on es llegí per segon cop el manifest.
Amb aquesta marxa denunciem per tant, la presència de la Guardia Civil a la vila, un cos militar i torturador que ens recorda a uns temps que es fan anomenar âpassatsâ?; les continuades identificacions, registres i amenaces a llocs i/o persones polititzades del poble.
Exigim posicionament i responsabilitats polítiques, que erradiquin aquest problema repressiu que va en augment, i que colpeja al jovent dâaquesta comarca, com a la resta de ciutadanes.
Demanem implicació ciutadana per a denunciar aquests fets, com a lâhora, estar atents a les accions i mobilitzacions que els col.lectius organitzats i de base organitzin arreu dels Països Catalans per respondre aquests fets autoritaris i impunes.

Assemblea de Joves del Baix Gaià

2) extret de:

http://antifastorre.blogspot.com/

La manifestació com ja debreu saber va tenir lloc el passat dia 2 de Març (Martxoa) a la plaça de l'escorxador a les 19 hores, la gent va fer una primera estada al bar la baixada i desde alli es van anar concentrant a la plaça de l'escorxador.
Sense presses la gent va començar a caminar amb una pancarta de l'assemblea de joves del baix gaià, en qual ficava: PROU REPRESSIà AL JOVENT QUE LLUITA!

La manifestació va ser totalment pacífica que era d'esperar pels manifestants però no per part de la policia local ja que tenien dos agent amb escuts i cascos amagats a dins del castell. (patètic!) Va passar pel carrer freginal fins a la plaça del castell. Allí s'hi va llegir un manifest i la gent va aplaudir i va seguir el seu recorregut fins a arrivar la plaça de la vila que alli es tornà a llegir el manifest

3) +info a notícies asociades (al primer link sobre el primer incident, i al següent sobre el segon incident+fotos+convocatoria)

Val la pena recordar que tot i que el conflicte ha esclatat ara, la persecució ja ve de lluny: fa un any que la guardia civil assetja el casal indpendentista l'Auca.

4) Mireu també el nostre blogspot:
http://www.ajbg.blogspot.com
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/294254
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/294638

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat