Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Ha sortit el Catalunya 84
06 mar 2007
www.revistacatalunya.cat
La revista de la CGT de Catalunya (www.cgtcatalunya.cat)
Portada_84petita.jpg
Portada
Fotografia de Dídac Salau de treballadores de SAS Abrera, text de Maria Mercè Marçal.

Reportatge
Capitalisme 2006, estudi sobre lâeconomia de lâany passat, tendències i actualitat. Tendències de lâatur a nivell internacional. I Acord interconfederal per a la negociació col·lectiva del 2007.

Treball-Economia
Per la readmissió dels acomiadats per lâERO dâIscomar; solidaritat amb els repressaliats de lâAeroport del Prat; manifestació contra la repressió laboral a Parcs i Jardins; entrevista a la Secció Sindical de CGT a Exel: âTenim falta dâinformació en allò relatiu a lâempresaâ?; alguns resultats dâEleccions Sindicals; després de les eleccions sindicals, continua la lluita per la readmissió a Seat; dos mil manifestants a Valladolid contra la situació del sector de lâautomoció; les i els estudiants no som mercaderia; nou sector del transport per carretera; Guia de lâAcció Social per a la negociació col·lectiva; la lluita a Clariant contra la repressió; CGT Ono obre el seu nou bloc; el Sanatori Villablanca de Reus per la millora de les condicions de treball; mobilització contra les agressions als Autobusos de Barcelona; davant les noves mesures per privatitzar Correos; les enquestes també sâequivoquen; i davant la nova reforma de la Seguretat Social.

Tema del mes
El procés de pau al País Basc. Inflexió i vertigen electoral i Didàctica de la geografia.

Cronologia
El Congost de Montrebei, al punt de mira del capital; Campanya de CGT i Maulets per lâhabitatge digne a Palma; i Cronologia. 20 Trobada en defensa del territori dels Països Catalans; Curs dâEconomia Crítica a Tarragona; i un 1 de Maig a Palestina.

Sense fronteres
El Fòrum Social de Nairobi; i Aznar vol dir-hi la seva.

Social
Dones Lliures, la lluita de tots els temps... 1937-2007; Guantànamo a Girona, Núria vs Mossos, qui contra què?; nou acte a Barceona contra la línia de Molt Alta Tensió; Diverses veus, una mirada comuna, sobre la trobada pels drets dels immigrants a Màlaga; la Guàrdia Urbana tanca lâAteneu del Xino; una opinió sobre lâ11-M.

Dinamita de cervell
La ciutadania contra el poble; Genís Cano, in memòriam; tornar a âEl Viejo Topoâ, trenta anys després?; una història sense argument, els canvis de finals del segle XX (5); âPer bruixa i metzineraâ; âCarrerâ, apunts dâimpacte i trajectòria; la revista digital Ixent celebra el sisè aniversari; el CENU, un exemple del passat per bastir el futur; llibres âLa Lleida anarquistaâ?, âLola Iturbeâ?; i âTeresa Claramuntâ?; i revistes âAl Besòsâ?, âCarrerâ?, "Fent Xarxa" i "El Abrevadero ".

Entrevista
â?No hi urà comunisme si no hi ha comunitatâ?, entrevista a Marc Sempere i Pepe Rovira, actors, i més, de la pel·lícula âEl taxista fulâ?.

Articles d'opinió
Pep Juárez, Antonio Pérez Collado, Marc Andreu, Andrés Naya, Elia Herranz, Jordi Mir, Miquel-Dídac Piñero, David Fernández, Pepe Berlanga, Toni Ã?lvarez de l'Assemblea Antimilitarista de Catalunya, Joan Zambrana, Carlus Jové, Ferran Aisa, Maria Ãngels Rodríguez, Marc Gavaldà, Pepe Gutiérrez, Pep Cara, Xavier Montanyà, Josep Estivill i Jordi Martí.
Còmic dâÃ?cido Critico.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el Catalunya 84
07 mar 2007
Bravo, bravíssimo!!! Endavant CGT!!!
Sindicat