Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Judici al CSO l'Òpera (29/03/07)
06 mar 2007
ALERTA! C.S.O. L’ÒPERA AMENAÇAT DE DESALLOTJAMENT




S’obre el teló. És el 18 de maig de l’any 2002. Un grup d’hospitalencs i hospitalenques, ansiós i necessitat d’espais de lliure creació, okupa l’antic teatre de l’Òpera, abandonat des de feia 8 anys. Avui dia són ja 5 els anys que aquest projecte porta donant cobertura a diferents tallers i activitats de caire social, cultural i polític que han trobat en aquest espai el lloc on desenvolupar-se de manera lliure i autogestionada. Es tanca el teló.

S’obre el teló. I, des de el seu despatx, els propietaris de l’espai, els amos i senyors de BOJUR S.L. i BOLUPI S.L., veuen perillar part de la seva fortuna i emprenen una sèrie d’iniciatives (des de denúncies de diferents tipus a coaccions mitjançant matons) mirant de fer fora el projecte de transformació que amenaça els seus interessos. Es tanca el teló.

S’obre el teló. Mentrestant , alguns polítics i polítiques professionals i els seus amics de les immobiliàries, constructores i patrimonials, inicien una campanya mediàtica de desprestigi i criminalització del moviment okupa, que deriva en una escalada repressiva, en l’assetjament judicial i la consegüent onada de desallotjaments. Es tanca el teló.

S’obre el teló. A dia d’avui, és l’Òpera, entre d’altres centres socials de l’àrea metropolitana, la que està al punt de mira. S’ha iniciat un procés judicial en el que, passant pel damunt dels passos legals a seguir, s’evidencia la urgència del desallotjament. Es tanca el teló.

S’obre el teló. Sabem que no serà fàcil, però al C.S.O L’Òpera no estem disposats a deixar caure en mans del Capital l’únic espai de la ciutat on tenen cabuda, de forma alternativa i autogestionada tantes inquietuds i creativitats, tantes mogudes i persones...

Per això, fem una crida a la solidaritat i el recolzament, us convidem a unir-vos a les mobilitzacions, i us convoquem el dia 29 de Març de 2007 a les 11:00h davant dels jutjats de L’Hospitalet per a reclamar un espai que és nostre.



QUE NO CAIGUI EL TELÓ!! Salut i okupació!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Judici al CSO l'Òpera (29/03/07)
10 mar 2007
SEGUIREM RESISITINT CONTRA LES ORDRES DE L'ESTAT
ARA MÉS KE MAI
Sindicato Sindicat