Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : ecologia
Roda de premsa - moviment pel decreixement
05 mar 2007
Nota pels mitjans de comunicació

Invitació a la roda de premsa âEl moviment pel decreixement aterra a Catalunyaâ?
i a les Jornades âDesfer el creixement, refer el Mónâ?
desplegable.jpg
Davant del canvi climàtic i la crisi energètica, que impliquen un canvi en el model de vida de la nostra civilització, el moviment pel decreixement aterra a Catalunya convidant a Serge Latouche, economista, filòsof i un dels principals impulsors d'aquesta idea. El moviment pel decreixement està prenent especial rellevància a França i a Itàlia, amb un pes cada cop més significatiu als mitjans de comunicació.

Moviments socials, acadèmics i professionals estan descobrint que és una proposta unificadora davant dels problemes ecològics que coneixem i patim, i és l'impuls decisiu per reduir el nostre impacte sobre el planeta Terra. Durant els darrers anys hem assistit a un intens debat social i mediàtic sobre lâabast i les implicacions de la crisis ecològica. Ja no. El consens científic es aclaparador, i el que ahir era marginal avui es oficial. El debat actual és centra doncs en el âcom?â?.

Des dels moviments socials convidem a reflexionar sobre aquesta proposta que qüestiona el desenvolupament sostenible i pot ser molt beneficiosa per la nostra societat. Tal com diu Mariano Marzo, catedràtic de recursos energètics, âja no es tracta de definir-se dâesquerres o de dretes, sinó a favor o en contra del creixementâ?.

Per tot això, els convidem a la roda de premsa on exposarem el nostre punt de vista sobre la crisi ecològica actual, els plantejaments del nou moviment pel decreixement i el programa de les jornades âDesfer el creixement, refer el Mónâ? el proper:

7 de març de 2007 â 11.00h
A la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona
C/ Obradors 6 â 8 baixos, 08002, Barcelona

Organitza:
Entesa pel decreixement
Per a més informació no dubteu en contactar-nos a: jornades ARROBA decreixement.net o al telèfon: 93 390 72 36.

Per descarregar material de premsa i obtenir més informació, si us plau, consulteu la plana web www.decreixement.net
Mira també:
http://www.decreixement.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Roda de premsa - moviment pel decreixement
06 mar 2007
sembleu els misioners que anavem a portar la bonanova als salvatges, avans aquest misioners tgenian enrera a la iglesia, ara vosaltres teniu enrera a la ciencia, avans ensd deiam que teniam que porteranos be i habria salvacio, ara que tenin que ser bons i habra salvacio, sempre ens esteu salvam, pero con tot sou pitjors remeis que el mateix mal. ni de eskerras ni de dretas, el cas es idear lineas de conducta que sempre favoreixem a las elites dirigents, i la gent com ramats a fer el ke vosaltres penseu que es el millor, primer perke era revelacio de deu i ara perke son fets objetius demostrats per la ciencia, se ekivokaban avans i os ekivokeu ara, la vida es mes forta que el vostres desigs egocentrics de pensar que teniu la vritat absoluta. el paissos del tercer mon tenen el mateix dret al creixement que ha tingut occident, i la inteligenssia occidental ni la seva quinta columna vestida de ekologista podra evitarlo. visca el progres i la anarkia que portara la abundancia a la humanidad. si sube el calor en la tierra nos bañaremos en invierno, i si los ricos no podeis eskiar que os den por el culo cabrones, si todo el dinero que usais en armas, para tener vuestras universidades que son como los conventos y catredales que cambian a dios y ponen a la ciencia como verdad absoluta, hace tiempo que el tyercer mundo se habria desarrollado, pero que tengais en cuenta, que cada indio de la india que cada chino de4la china, tendra su coche su aparato de aire acondicionadO, asi que es lo que hay y es irremdiable, como fue que la mayoria de la humanidad pasa de ese dios verdadero que excluye a los demas asi tambien la mayoria de la humanidad pasa de esa cienciia que excluye a los demas saberes. cambio climatiko jajajajaj.
Sindicat Terrassa