Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
La CUP de Martorell opta per nous models de gestió de la realitat associativa local
05 mar 2007
El tercer punt de trobada organitzat per la candidatura martorellenca ha aprofundit en les dinàmiques culturals de la ciutat i en les dinàmiques que l’ajuntament hauria d’emprendre per a la seva dinamització.
DSC02593.JPG
La cultura ha centrat el tercer punt de trobada de la Candidatura d’Unitat Popular de Martorell. Des de dinàmiques participatives, la candidatura de l’esquerra independentista ha començat a definir les prioritats en matèria cultural i associativa per a la vila de Martorell.

Els membres de la comissió de cultura de la CUP, Narcís Rodríguez i Pep Puig han exposat el balanç de situació de les polítiques culturals a la ciutat, com a punt de partida del debat entre els i les assistents, que s’ha generat posteriorment.

Constatant la manca de teixit cultural cohesionat, el desconeixement de les propostes existents a la ciutat i el poc prestigi del patrimoni cultural i arquitectònic per part de la ciutadania, els assistents al punt de trobada han realitzat un seguiment del paper del consistori en aquests esdeveniments i les possibilitats de capgirar la situació.

En aquest sentit, s’ha optat per establir noves vies de relació amb les entitats, fomentant la seva independència i autogestió. S’ha constatat la necessitat de dotar-se d’un espai polivalent que serveixi d’espai de trobada de diferents entitats del municipi.

La recuperació de la cultura i la història local s’ha evidenciat com una necessitat per tal d’avançar en la cohesió social de tots els martorellencs i les martorellenques i s’ha insistit en donar a conèixer a dins i fora de la ciutat del patrimoni artístic i cultural que Martorell posseeix.

Els punts de trobada que s’estan duent a terme per crear el programa electoral de la candidatura martorellenca clouran el proper 24 de març amb un monogràfic dedicat a la democràcia participativa. Sens dubte aquest serà un dels eixos fonamentals de la Candidatura d’Unitat Popular de Martorell per a les eleccions municipals del proper 27 de maig.
Mira també:
http://www.amartorell.com/cup

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CUP de Martorell opta per nous models de gestió de la realitat associativa local
05 mar 2007
Ja era hora que al nostre poble hi haguessin iniciatives polítiques com les que realitzen la CUP.
Re: La CUP de Martorell opta per nous models de gestió de la realitat associativa local
05 mar 2007
7 colegues en una taula XDD
Re: La CUP de Martorell opta per nous models de gestió de la realitat associativa local
05 mar 2007
"masses populars": "7 colegues en una taula XDD"???

M'agradaria veure com són les reunions dels altres col·lectius o fins i tot de partits polítics de Martorell.

El passat dissabte vaig assistir a un acte per la recuperació de l'Ateneu on hi participava i/o (co)organitzava gent de la CUP entre d'altres. Si són "7 colegues" s'ho curren molt. Espero que algun dia n'hi hagi 50 que s'ho currin tant com ell*s fins que algun dia s'ho curri tot Martorell.

Salute!
Re: La CUP de Martorell opta per nous models de gestió de la realitat associativa local
05 mar 2007
d'acord amb AloSants. de fet si vas a la majoria de partits politics de colegues en trobaràs dos, tres o un sol que tira del carro com a ell li sembla.
a fer campanay a les eleccions
06 mar 2007
deixeu de fer campanya a través d'aquests medis,que se os ve el plumero...
Sindicat Terrassa