Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
LLIBERTAT Nuri i Juan!!! Convocatories i cartells!
03 mar 2007
LLIBERTAT NURIA I JUAN!!!!
A presas.JPG
nurialcarrer.JPG
presesalcarrer.jpg
CONCENTRACIONS PROXIMES per la llibertat de NURI, Juan, presxs semptembre 03, absolució total Ruben i Ignasi...:

Barcelona:
Dimecres 7 de març a les 19:30 davant la seu d' Inciativa Catalunya els Verds, carrer ciutat 7, al costat de plaça Sant Jaume.

Girona:
Cada dimecres a 2/4 de 8 del vespres davant la seu de ICV de Girona (C. Barcelona, 5.

REUNIONS: Cada dilluns a les 8h. del vespre a l'Associació Cultural Apaga la Tele (ATV) de Sarrià de Ter

Direcció de Nuri:
NÚRIA PORTULAS OLIVERAS
CENTRE PENITENCIARI MADRID
AP 200 COLMENAR VIEJO MÓDULO 12
28770 MADRID

NÚMERO DE COMPTE per donar suport econòmic a Nuri: 2100 0230 50 0101062813


INFO CAS NURI:
Hem sabut de la detenció primer i empresonament després de la Núria Pòrtulas, companya nostra de Sarrià de Ter, per una imputació de pertinença a organització terrorista, preparada i executada per l’Area Central d’Informació Interior dels Mossos d’Esquadra depenents d’Iniciativa-Els Verds- Esquerra Unida i Alternativa.

Ho hem sabut malgrat el silenci dels comandaments policials i dels seus responsables polítics en aquests darrers dies i també malgrat la incomunicació de la llei antiterrorista que li va ser aplicada injustificadament a la Núria; ho hem sabut per la bestialitat de la seva detenció, per la brutalitat amb què va ser escorcollat tant el domicili de la Núria, a can Rusc, com el dels seus pares a Sarrià de Ter i per la contundent

ocupació militar a què van sotmetre la zona desenes de furgones dels Mossos d’Esquadra el passat dimecres 7 de febrer del 2007. Uns escorcolls que buscaven, com en tants altres muntatges policials, armes i explosius amb què realitzar imaginats atemptats i que van acabar amb la intervenció de mera propaganda de caràcter polític i documents personals dels pisos escorcollats.

Hem sabut també que la investigació dels Mossos d’Esquadra es basa en dos fets: en la relació de la Núria amb en Joan Surroche i amb una llibreta que li va ser il•legítimament intervinguda fa unes setmanes a la Núria quan tornava d’una manifestació, juntament amb pòsters i fulls volants amb propaganda d’ideologia anarquista. Res d’això pot servir per justificar ni la imputació de terrorisme cap a la Núria ni la seva detenció; però a més volem deixar ben clar que no tolerarem que es criminalitzi ni la solidaritat amb les persones preses ni tampoc cap tipus de plantejament ideològic, al mateix temps que denunciem la persecució política dels Mossos d’Esquadra cap a les persones i moviments més combatius de les nostres comarques.

Finalment hem sabut també que l’Audiència Nacional ha empresonat preventivament la Núria, amb el seu automatisme habitual, assumint el dictat de totes i cadascuna de les falsetats escrites pels cossos policials, després d’un breu interrogatori i que resta a l’espera del resultat de les investigacions dels Mossos. Així en una aplicació a petita escala de la guerra preventiva, primer es deté i després s’investiga.
Mira també:
http://wwww.alasbarricadas.org
http://elsud.org/nuri/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: LLIBERTAT Nuri i Juan!!! Convocatories i cartells!
04 mar 2007
no es té pensat fer cap mani a barna??
Re: LLIBERTAT Nuri i Juan!!! Convocatories i cartells!
04 mar 2007
no es té pensat fer cap mani a barna??
Sindicat Terrassa