Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[2a festa per la independència] Lluitant hi ha futur!
03 mar 2007
La passada nit del 28 de febrer, vigília del dia de les Illes Balears, Maulets organitzà la segona edició de la festa per la independència. Aquest any, es tornà a repetir l’èxit de l’anterior.

El cartell musical, comptà amb diversos grups de molt variat estil. Obriren el concert els combatius Al Mayurqa. Posteriorment, fou el torn de Rock and Press i dels Berto’s Blues Band. Els darrers en sortir a l’escenari foren els At Versaris, que presentaren el seu primer disc a l’illa. Finalment, Dj Niako tancà la nit.

Des de Maulets volem anunciar la voluntat de continuïtat d’aquesta festa cada 28 de febrer, a la vegada que també agrair molt sincerament l’esforç de tots els grups i persones que han participat de la festa.
exterior1.jpg
exterior2.jpg
almayurqa1.jpg
almayurqa2.jpg
rockandpress1.jpg
bertos1.jpg
atversaris1.jpg
atversaris2.jpg
A continuació reproduïm el comunicat que es llegí a la festa:

Per segon any ens trobam aquí, a Santa Maria, a la II Festa per la Independència de Maulets, el jovent independentista i revolucionari dels Països Catalans. Hores abans que els representants de la classe política col•laboracionista s'ajuntin per commemorar la falsa diada autonòmica, nosaltres, hem decidit trobar-nos aquesta nit per deixar ben clar quin és el nostre posicionament sobre el seu Estat de les autonomies i les seves lleis que permeten la destrucció del territori, l'arraconament de la nostra llengua, el terrorisme patronal, les desigualtats entre homes i dones i l'explotació de les classes populars d'aquest país. La nostra postura és clara i catalana. No els volem! Que se'n vagin!

Nosaltres, el jovent independentista, ja fa anys que tenim ben clar que amb Espanya i França, res de bo ens espera. La nostra alternativa de futur passa, per tant, per la construcció dels Països Catalans, l'espai polític on bastir la societat ecològica, no patriarcal i sense classes que desitjam. Aquesta opció passa pel rebuig contundent de la monarquia espanyola i de la seva actual configuració autonòmica. Per això no ens sumam a les celebracions de l'estatut autonòmic que la classe política dirigent preveu per a demà. L'Estatut i la reforma prevista no són, sinó, part de la cadena que ens lliga a Espanya. Una cadena que, amb l'ajut de totes, romprem a bocins.

Avui, l'única festa que celebrarem és la nostra: La Festa per la Independència. Malgrat les contínues agressions, la repressió política i la manipulació d'alguns mitjans de comunicació, dia a dia demostram que el futur és possible, i es construeix ara i aquí! I com deia el poeta Vicent Andrés Estellés: no podran res davant un poble unit, alegre i combatiu! Per tot això des de Maulets cridam alt, fort i sense complexes, que....

Lluitant hi ha futur!

Visca la terra!

Maulets, el jovent independentista i revolucionari.
Mira també:
http://www.maulets.org/mallorca
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [2a festa per la independència] Lluitant hi ha futur!
03 mar 2007
Continueu així!

El combat maulet continua!
Re: [2a festa per la independència] Lluitant hi ha futur!
03 mar 2007
doncs continuarà a ses illes que fan bona feina però al barcelonès nord, sud, est i oest no rutlla el combat maulet
UNITAT JUVENIL DE L'EI JA!
I ànims a tots els que lluiten siguin de la sigla ke siguin!
Re: [2a festa per la independència] Lluitant hi ha futur!
04 mar 2007
Abans de parlar surt de la teva caverna.

Serà a casa teva que no rutlla.

Al Barcelonès Nord ja et dic jo que comença a rutllar. I a Barcelonès també. Que no es treballi únicament amb l'EI no vol dir que no rutlli. Unitat de l'EI i, sobretot, unitat popular.
Re: [2a festa per la independència] Lluitant hi ha futur!
04 mar 2007
cullons tu... va home, no sigueu crios i us tireu els plats pel cap...

em sembla que s'han creat una série de mots com Unitat Popular, EI, MCAN, etc... que en el fons només són apostes estratègiques. El que s'ha de fer és crear una trobada anual de TOTES les organitzacions QUE més o menys són properes SENSE exclusions de CAP tipus i a partir d'aquí anar treballant. Llavors les fusions cauràn pel seu propi pes i els mots TEÒRICS podràn començar a jugar un paper teòric que és per al que haurien de servir.

Salut a tothom i FELICITATS a les illes! vos ho curreu moltíssim per ser sols 4 assamblees. Felicitats, de veritat.

PS: ja sabem que a molt llocs Maulets va a la debacle, però no hem sembla que hagin de ser les AJ's qui ho diguin, perquè amb aquests sectarismes només afavoriu que encara hi vagin més i qualsevol dia, això ens pot passar a naltrus.
Re: [2a festa per la independència] Lluitant hi ha futur!
04 mar 2007
Maulets la debacle?? T'ho hauries de fer mirar eh
Sindicato Sindicat