Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
CGT denuncia que SAS prepara el tancament salvatge de la seva planta d'ABRERA
02 mar 2007
SAS PREPARA EL TANCAMENT SALVATGE DE LA SEVA PLANTA D'ABRERA I HO OCULTA ALS SEUS TREBALLADORS I AL COMITÉ D'EMPRESA 2 DIES DEL POSSIBLE TANCAMENT
L'empresa SAS, proveïdor de taulers de control per a SEAT durant els últims 12 anys (amb distints noms com VDO) optava a l'adjudicació de la fabricació del dit component per a la nova versió del model SEAT Ibiza el llançament del qual està previst per a l'any 2008. Per la dita adjudicació també licitava Peguform, un altre proveïdor del mateix sector que actualment ja fabrica els models Toledo i Altea.



Però en els últims dies la plantilla i el Comité d'empresa de SAS-Abrera han tingut coneixement que, no sols no se'ls adjudicarà la nou comanda, sinó que SAS, SEAT i PEGUFORM HAN PLANEJAT EL TANCAMENT DE LA PLANTA D'ABRERA i han disposat els mitjans tècnics necessaris per a DESVIAR LA PRODUCCIÓ de SAS-Abrera (Ibiza actual) cap aquest últim proveïdor, aprofitant l'aturada de producció de SEAT durant la setmana que ve. Els salaris i les condicions laborals i socials de PEGUFORM estan molt per davall de SAS.


Es dóna la circumstància que mentres s'ultimava aquest pla, la direcció de SAS continuava mantenint fins a l'últim moment que estava lluitant pel nou projecte i que no hi havia cap previsió de modificar els terminis del final de la fabricació de l'actual versió del Seat Ibiza, que està fixada per al primer trimestre de l'any 2008.


Avui 28 de febrer del 2007, amb la mediació de la GENERALITAT, s'ha conegut que SAS-Abrera remet qualsevol comunicació a una suposada reunió que mantindrà demà dijous a les 18 hores amb la direcció de SEAT.


Després de la mediació, els treballadors han decidit en assemblea manifestar-se davant de les portes de SEAT i exigir una resposta oficial que els aclareixi si el dilluns tornaran a treballar.


De confirmar-se aquest tancament, estaríem davant d'una de les accions patronals més salvatges i vergonyoses comeses per les multinacionals que acampen a gust pel sector de les empreses auxiliars de l'automoció a l'empara de la llarga mà de Seat-Audi-VW.


Esperem que en aquesta ocasió no tinguin també l'empara de l'ADMINISTRACIÓ i que aquesta es posi de part dels treballadors de SAS, que som els agredits.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more