Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Copenhague, desallotjen el Ungdomshuset
01 mar 2007
Avui al matí van desallotjat el Ungdomshuset, mitic centre social autonom de Dinamarca que portava 25 anys okupat.
A les 7h del matí, la policia danesa amb les forces antiterroristes del exercit va comença el desallotjament de l'Ungdomshuset. Van llançar gas per les finestres i altres coses per impedir que els/les okupants/es resisteixin per les finestres. Quatre policies van arribar per helicòpter al terrat de la casa mentrestant excavadores atacaven les barricades a baix.

Se sap d'al menys 20 detinguts/des a dintre i 35 a fora. 3 dels cuals les han portat a l'hospital. La policia ja esta en la casa Peró hi ha molts enfrontaments al carrer en diversos lloca de la ciutat. Hi havia una manifestació reviste avui a les 17h en Blaagaards Plads. Per als/les que volen solidaritzar-se i anar cap allà puden trucar a aquests números : (+45) 26 90 75 07 et (+45) 26 90 75 08.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Copenhague, desallotjen el Ungdomshuset
02 mar 2007
Exactament no estava okupata des de fa 25 anys, ya que al principi es va firma un contracte amb l'ajuntament on aquest cedia l'edifici per a la joventut de copenhague per a la tota la vida (de fet, s'han començat per vies legals i crec que aixó també els pot ajudar)

Lo que es diu okupat, porta uns 7 anys ja que va ser al 1999 crec quan es va vendre l'edifici a una secta religiosa de uns 120 afiliats pero amb molts diners que pensen que deu els parla a través de la seva lider.

Hi havia un noi i una noia que estan voltant per l'esta espanyol explicant la situació i demanan ajuda (fa una setmana van estar a Granada)

Per cert, el seu nom vol dir La Casa de la Joventut

un salut
Sindicato Sindicat