Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Suport a la manifestació contra la repressió a Torredembarra
28 feb 2007
MAnifestació anti repressiva a les 19h a la plaça de l' escorxador de Torredembarra degut als últims esdeveniments repressius contra el jovent d'aquesta vila
El proper divendres 2 de març a les 19h està convocada a la plaça de l'escorxador de Torredembarra una manifestació en rebuig dels últims actes repressius per part de la guàrdia civil i altres cossos policials cap al jovent d'aquesta vila. En un període de 4 dies l'ajbg ha patit sancions per expressar la seva opinió a través de cartells i amenaces sense cap motiu.
Les i els joves, estàn treballant amb agents antirepresius per tal d'afrontar aquesta sanció totalment desproporcionada i el tarannà prepotent de la Guàrdia Civil, i el col·laboracionsime total de la Policia Local a unes actituds que recorden a temps passats. Per acabar, convidem a la societat torrenca i catalana a donar suport a l'Assemblea de Joves del Baix Gaià i a no deixar-se portar per les pors que el poder utilitza per reprimir aquells qui volen expressar les seves idees lliurement.
Demanem suport a tota la població que vol lluitar contra aquests fets imperdonables.
PROU ABÚS DE PODER!!! PROU ASSETJAMENT POLICIAL A L'AJBG!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Suport a la manifestació contra la repressió a Torredembarra
28 feb 2007
Tothom a la manifestació, no sabem quina pot ésser la actitud de la Guardia Civil, per això demanem suport de fora a participar i a solidaritzar-se amb la lluita antirepressiva.
Hem de ser centenars de persones, gràcies a totes i endavant!
Re: Suport a la manifestació contra la repressió a Torredembarra
01 mar 2007
Endavant companys!
Re: Suport a la manifestació contra la repressió a Torredembarra
01 mar 2007
Companyes i companys. Demà totes i tots a Torredembarra. Personalment baixaré des de Barcelona. La actitut i la resposta de la guardia civil dient que "eso en las Peliculas" quan li van demanar el número de placa és nazisme. A més,jo també hagués estar un dels reprimits. L´any passat vaig venir a la calçotada. Enguany no hi era però també hi estava convidat. Visca l´Assemblea de Joves del Baix Gaià. Salut.
Sindicat Terrassa