Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Roda de premsa (presentació ass. Antifa de Vilanova i denúncia de vàries agressions feixistes)
28 feb 2007
Avui s'ha realitzat a dos quarts de vuit del vespre,una roda de premsa,a la plaça de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú,per fer la presentació de l'assemblea antifeixista de Vilanova davant la ciutadania del poble,a conseqüència de vàries agressions feixistes que està patint bona part del jovent implicat en lluites polítiques i socials a la vila.
PICT0630.JPG
PICT0632.JPG
antifa vila.jpg
PICT0627.JPG
Comunicat de l'Assemblea Antifeixista de Vilanova i la Geltrú.

PROU AGRESSIONS FEIXISTES A LA NOSTRA VILA!

Ja fa uns mesos que la nostra vila està patint una sèrie d’agressions de caire feixista per part de grups d’ultradreta del poble i rodalies que es dediquen a amenaçar,intimidar i agredir sobetot al jovent d’estètica alternativa amb total impunitat,on les ultimes setmanes han augmentat les agressions.
El fet que ni per part de les forces de seguretat ni de l’Ajuntament hagin près mesures per solucionar el problema,ens a obligat a crear l’Assemblea Antifeixista de Vilanova i la Geltrú, per combatre la seva violència injustificable contra tota persona que no pensi igual que ells.
Volem deixar clar,que no estem disposades a seguir tolerant aquest tipus d’actituts feixistes.Som moltes les persones,col.lectius i entitats que estem fartes d’aquesta situació i no volem que això vagi més enllà,com ha passat en altres localitats,com Sabadell,Barcelona o Berga.
En els ultims dos mesos apròximadament s’han produït un total de 5 agressions físiques,sense esmentar insults i amenaces que es produeixen constantment.
2 testimonis que han patit agressions en les ultimes setmanes a Vilanova i la Geltrú són:

.Divendres 9 de febrer de 2007 cap a les 21:00 hores,un jove de 19 anys que es dirigia cap a casa seva,quan passava per la plaça del Mercat Municipal,va ser sorprès,per un grups de 5 caps rapats Neo-Nazis, on el van envoltar,insultar i colpejar fins deixar-lo estès al terra.

.Diumenge 18 de febrer de 2007 cap a dos quarts de dues del migdia,durant el transcurs de la Guerra de les comparses a la Plaça de la Vila,3 persones de Vng d’estètica feixista,reconegudes i denunciades,van agredir a cops e puny i amb sprais de defensa a un jove de 15 anys.

.Per tot això,dir,que no es tracta, ni de fets aïllats, ni de rumors i per suposat de baralles de bandes urbanes del nostre poble.Aquests feixistes saben contra qui anar i actuar,és prou evident.

Des de l’Assemblea Antifeixista de Vilanova i la Geltrú,volem anunciar que seguirem denunciant aquests fets i que properament convocarem mobilitzacions i empendrem accions de rebuig contra aquestes persones que fomenten el racisme i la xenofòbia a la nostra ciutat.

EL FEIXISME AVANÇA SINO SE’L COMBAT! FORA FEIXISTES DE LA NOSTRA VILA!
Vilanova i la Geltrú,dimecres 28 de febrer de 2007 (Països Catalans ) Assemblea Antifeixista de Vilanova i la Geltrú.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Roda de premsa (presentació ass. Antifa de Vilanova i denúncia de vàries agressions feixistes)
15 mar 2007
comentarios esto merece mas qe comentarios y me hubiese gustado ir a la manifestacion en vilanova i la geltru pero como hace poco tiempo qe me he radica do aqui en espanha en particular en vilanova i la geltru.me gustaria entrar en contacto para qe me informen de las proximas actividades en el pueblo ya qe me gustaria participar ,desde ya gracias
Sindicato Sindicat