Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Una altre averia de renfe. Mobilització contra la renfe
28 feb 2007
Una altre averia de la renfe, els usuaris estemc abrejats. volem solucions ja.
La setmana pasada un usuari cabrejat amb renfe va publicar una noticia a indymedia sobre una averia i va enviar uan convocatoria per aquest divendres a plaça sant jaume a les 19:00h per protestar.
Aquesta setmana publico jo una altre noticia sobre renfe, avui ha tornat a passar una averia en la catenaria ha afectat a tots els rodalies de renfe provocant aturades de més de mitja hora. divendres passat al matí també van ser victimes d'una altre averia que van afectar molts usuaris.
Hem pregunto, que collons passa amb la renfe? Cada setmana hem de patir les seves averies? Com a usuaris tenim dret a un transport públic eficient. Esatem farts d'arribar tard a la universitat, al treball, a reunions, etc.
Nose qui ha convocat la concentració del divendres dia 2, però lo que tenim que fer nosaltre els usuaris cabrejats és organitzar-nos i demanar els nostres drets com a usuaris. Proposo crear un foro (jo no en sñe fer, qui vulgui que elc reí e indiqui aquí la dirrecció) per debatre aquest temes i organitzar una bona concentració i alguna acció pacifica pero contundent contra la renfe.
Ens hem de moure ja, que sino això es un caxondeig.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una altre averia de renfe. Mobilització contra la renfe
28 feb 2007
Jo també he patit la d'avui, i la gent estava molt emprenyada.
Per demà dijous hi ha la convocada una jornada de protesta a través de que la gent no pagui el bitllet. Jo ja fa molts dies que no el pago..
Re: Una altre averia de renfe. Mobilització contra la renfe
01 mar 2007
benfet, io fa anys ke no el pagu xD
Re: Una altre averia de renfe. Mobilització contra la renfe
01 mar 2007
ojuuuu!
que le "mobilitzacions contra la renfe" encobreixen un plà molt agressiu per tal de PRIVATITZAR-LA.
No fem el mico i no i col.laborem amb el capitalisme neoliberal.
Els problemes de mal servei s'hauran de resoldre d'altre manera... como a mínim s'ha de deixar clar que no estem a favor de les privatitzacions.
Re: Una altre averia de renfe. Mobilització contra la renfe
01 mar 2007
oju!
menys mal que ho recordes...
jo crec que no és que funcioni malament, sino que hi ha interessos econòmics al darrere que potencien el mal funcionament de la renfe per tal que es crei una situació de malestar, que la gent acusi als nostres estimats governants de no gestionar bé la xarxa ferroviària, i surti la gran empresa salvadora del món que amb el seu gran capital es convertirà en ONG per bé de la "ciutadania".

Això ha passat a altres països, fem memòria.
Sindicato Sindicat